Семинар для VIP клиентов от УК «Сократ» во Львове

Компанія з управління активами «Сократ» входить до трійки найбільших українських управляючих компаній, що працюють у секторі невенчурних фондів. Сумарна вартість активів під управлінням на 9 квітня 2008 року перевищує 324 млн. гривень.

КУА «Сократ» управляє активами семи інвестиційних фондів, шість із яких є публічними і доступні для інвестування юридичним і фізичним особам. Лінійка інвестиційних фондів «Преміум» під управлінням УК «Сократ» є унікальною для українського ринку, оскільки пропонує оптимальний підбір фондів для широкого спектру інвестиційних стратегій за шкалою «прибутковість-ризик», з максимальним урахуванням індивідуальних цілей і переваг клієнтів.

У 2007 році УК «Сократ» вперше на українському ринку запропонувала стратегію галузевого інвестування («Преміум-фонд Енергія», «Преміум-фонд Металургія-Машинобудування»), а також стратегію індексного портфелю для відкритих фондів («Преміум-фонд Індексний»).

20 листопада 2008р. КУА «Сократ» за підтримки Фондового центру LSC (Львівські цінні папери)A> проведе у Львові семінар для VIP клієнтів по презентації свого нового фонду - «Преміум PRE-IPO», який відбудеться у готелі Опера. В ході проведення семінару будуть розглянуті такі питання :

• Кризи – як інструмент заробітку;
• PRE-IPO – нові інвестиційні можливості;
• IR – розкіш або необхідність.

Фонд «Преміум PRE-IPO» інвестує в перспективні українські компанії середньої і малої капіталізації, акції яких не обертаються на біржі. Зростання таких компаній можливе за рахунок власних ресурсів, тенденцій ринку і інвестицій Фонду, з подальшим залученням додаткового фінансування після IPO або приватного розміщення акцій.

Для участі у семінарі обов'язкова попередня реєстрація:

тел./факс: 8 /032/ 297-06-68