pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Le Beaujolais Nouveau est arrivé! Свято молодого вина у «Княжій Горі».

29 листопада у ресторані центру туризму та відпочинку «Княжа Гора», що у Каневі, відбулося свято молодого вина Божоле Нуво.

На святі панувала тепла дружня атмосфера, захід супроводжувався живою музикою в стилі джаз, а також жвавими французькими мотивами. У рамках свята проходила дегустація вина Божоле Нуво від двох відомих французьких виробників - Bouchard Père and Fils та Georges Duboeuf.

Також гості насолоджувались вишуканими стравами французької кухні, запропонованими шеф-кухарем ресторану Юрієм Вербило: відомим французьким цибуляним супом, паштетом із фуа-гра, гусячою грудинкою з пряним кус-кусом та іншими витворами кулінарного мистецтва. А запивали, звичайно ж, яскравим молодим Божоле.

Окрім прекрасного настрою, гості показали неабияке знання історії знаменитого Божоле Нуво під час проведення тематичної вікторини. Найбільш активні учасники отримали чудові подарунки від центру туризму та відпочинку «Княжа Гора», а також схвальні оплески гостей свята.

Захід відвідав відомий український художник Сергій Савченко. Багато його картин прикрашають інтер’єр ресторану. У листі відгуків про свято Сергій написав лише одне речення – «У вас як завжди чудово».

Подія завершилася яскравим феєрверком, посмішками гостей та жвавими вигуками «Le Beaujolais Nouveau est arrivé!».

Якщо Ви ще не встигли відсвяткувати свято молодого вина, це ще не пізно зробити. Божоле Нуво не втратить своїх унікальних якостей до Нового року.

Святкуйте у «Княжій Горі»!

Коротка довідка:

Традиція святкування Божоле Нуво виникла в 19 столітті у виноградарів регіону Божоле, що у Франції. А з 80-х років 20 століття свято почало виходити за межі країни. Сьогодні його святкують у 200 країнах світу. В листопаді місяці кожного року близько 70 мільйонів пляшок вина Божоле нового врожаю починають подорожувати з Франції в усі куточки світу. У відповідності з французьким законодавством, Божоле Нуво поступає у продаж одночасно у всьому світі з третього четверга листопада.

Центр туризму та відпочинку "Княжа Гора"
м. Канів, вул. Дніпровська, 1
+38(04736)3-15-88

Похожие пресс-релизы