pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Оголошені імена переможців конкурсу літератуних критиків

9 квітня в "Книжковому супермаркеті" членами журі конкурсу літературних критиків були оголошені імена переможців. Найкращими у конкурсі стали Олена Клюшник ( літературна рецензія «Навчи мене називати тьму!») та Тетяна Трофименко (літературний огляд «2008-й у обіймах кічу») і були відзначені пам'ятними призами від партнерів конкурсу: електронні книги LBook від компанії MUK, книжкові набори та подарункові сертифікати від мережі книгарень “Книжковий супермаркет“. Інші автори, які увійшли до десятки фіналістів, відзначені заохочувальними призами від конкурсу «Коронація слова» та «КС».
Конкурс літературних критиків був заснований книжковим порталом «Буквоїд» спільно із мережею книжкових магазинів «Книжковий супермаркет» та компанією MUK та стартував 1 грудня 2008 року. Головною метою конкурсу стала організація живого літературного процесу орієнтованого на читача та його інтереси, пошук яскравих творів та нових імен.
Змагання критиків відбувалось у двох жанрах: літературна рецензія та літературний огляд.
Конкурс проходив у два етапа: спочатку почесне журі, до складу якого увійшли Володимир Даниленко, Богдан Жолдак, Ростислав Мельників та Володимир Сердюк, визначило десятку кращих рецензій та оглядів, що були надруковані на порталі. Потім, шляхом читацького голосування на «Буквоїді» обрано двох переможців - авторів найкращої рецензії та огляду.
На церемонії нагородження були присутні координатор конкурсу Максим Розумний, письменник та член журі Володимир Сердюк, представник компанії MUK Олексій Лапухов, Олексій Власов (конкурс “Коронація слова”), керівник порталу “Буквоїд” Сергій Руденко.
На думку Володимира Сердюка в Україні зараз існує велика проблема з фаховою літературною критикою. Письменник сподівається, що завдяки подібним заходам процес пожвавиться і в літературній критиці з’являться нові імена. «Адже без критиків погано як читачам, так і самим письменникам», - підкреслив Сердюк.
З конкурсними роботами можна ознайомитись на книжковому порталі http://www.bukvoid.com.ua

Додаткова інформація:
+38 067 536 68 64, +38 067 406 12 61

Місце проведення :
Московський проспект, 6 (м. Петрівка)
“Будинок книги та медіа”
Час та дата: 9 квітня, четвер, 2009 року о 16:00

Похожие пресс-релизы