pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар» подарував дітям з особливими потребами омріяну зустріч із зірковим земляком!

«Київстар» подарував дітям з особливими потребами омріяну зустріч із зірковим земляком!

З нагоди традиційного свята Василя та Маланки національний мобільний оператор «Київстар» влаштував у Чернігівській школі-інтернат для дітей з вадами зору святкове дійство із зірковими гостями, подарунками, щирими емоціями та здійсненням мрій.

Вже традиційно волонтери-співробітники компанії «Київстар» завітали до вихованців інтернату із новорічними подарунками, зібраними працівниками компанії для діток у рамках всеукраїнської благодійної ініціативи «Для людей, для країни!» Та справжньою несподіванкою для дітей і здійсненням їх мрії став візит зіркового земляка – Олександра Бобика. Привітати юних танцюристів зі святами їх кумир, - засновник танцювального центру Myway та української танцювальної номінації «Myway Dance Award», приїхав на запрошення компанії «Київстар». Взявши участь у, спеціально організованому, майстер-класі від зірки сучасних танців, діти вдосконалювали власну танцювальну майстерність, а по закінченні - щиро спілкувалися із земляком, слухали історію його життя та творчого успіху.

Олександр БОБИК, Засновник танцювального центру Myway та української танцювальної номінації «Myway Dance Award»: «Хочу побажати шкільному танцювальному колективу творчих успіхів, адже дітки неймовірно талановиті і в майбутньому обов’язково стануть зірками! А ще хочу подякувати компанії «Київстар» за конкретну допомогу дітям, що мають особливі потреби в реалізації їхніх творчих задумів, адже з власного досвіду знаю, як важливо відчувати підтримку та піклування коли робиш перші кроки на шляху до мрії!»

Знаючи про захоплення своїх чернігівських підопічних танцями, у грудні минулого року – до Міжнародного Дня інваліда, компанія «Київстар» виділила кошти на пошиття концертних костюмів для виступів та облаштування сцени власної актової зали інтернату. У знак подяки вихованці інтернату запросили київстарівців разом відсвяткувати українське народне свято Василя та Маланки: з цією метою діти за підтримки вихователів інтернату приготували стилізовану концертну програму, - вже у нових танцювальних костюмах та на оновленій сцені.
Марія КАЛЬПЕТА, Заступник начальника управління освіти Чернігівської обласної державної адміністрації: «Завжди приємно бачити, що наші дітки прагнуть творчого розвитку, що вони хочуть досягнути успіху в житті. Я неймовірно зраділа сьогодні їх творчій ініціативі та хочу подякувати за прекрасний концерт. Щиро вдячна і керівництву компанії «Київстар» за їхню систематичну меценатську підтримку, адже це не вперше «Київстар» реалізовує соціальний проект у Чернігові. І вже вкотре, проект - це конкретне піклування про створення кращих умов для найбільш незахищених верств населення. Компанія є взірцем соціальної відповідальності бізнесу для інших українських компаній та надихає їх власним прикладом!»

Тетяна ПРИМАЧОК, Директор Чернігівської школи – інтернат для дітей з вадами зору: «Щиро вдячні нашим шефам, які вже багато років поспіль допомагають нашій школі-інтернат піклуватись про її вихованців. «Київстар» активно піклується про системне вирішення конкретних питань нашого закладу. Щоразу це нові додаткові можливості для розвитку дитячої творчості та набуття професійних навиків. І вже не вперше, завдяки «Київстар», на прикладі успішних професіоналів наші діти отримують неймовірне натхнення і віру у власні сили!»

Віктор СКЛЯР, Директор Київської філії компанії «Київстар»: «Київстар» - це соціально - відповідальна компанія, яка системно реалізовує благодійні проекти в рамках широкомасштабної соціальної ініціативи: «Для людей, для країни!». Вже 6 років «Київстар» піклується про вихованців 25 підшефних дитячих закладів по всій Україні. Водночас, компанія допомагає вирішувати не лише побутові проблеми інтернатів, але й дарує дітям позитивні емоції, нові знання, радісні враження. Значна кількість благодійних проектів компанії передбачають підтримку дітей з особливими потребами. Головна їх мета - подарувати дітям впевненість у власних силах, допомогти розвинутись творчо та повірити в свою здатність перемогти життєві обставини!»

Щороку з нагоди Новорічних та Різдвяних свят співробітники національного мобільного оператора збирають подарункові набори для дітей-сиріт та дітей з особливими потребами із підшефних «Київстар» закладів. У грудні минулого року близько 5 000 співробітників компанії «Київстра» долучились до акції і зібрали подарунки: набори для розвитку й творчості для понад 3 500 дітей. Саме розвиток і самореалізація стали головною темою подарунків, які співробітники цього року зібрали для підшефних дитячих закладів «Київстар» по всій країні.

Довідка про компанію «Київстар»:
Національний мобільний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку, якому довіряють своє спілкування 21,9 млн. осіб (станом на 01.12.09). Мережа «Київстар» охоплює всі великі й малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі головні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги в 194 країнах світу на 5 континентах. «Київстар» забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

За додатковою інформацією звертайтесь
до менеджера зі зв’язків із громадськістю Київської філії
ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем.» - Наталії ДАДІВЄРІНОЇ
тел. +38 067 220 7877, e-mail: [email protected]
www.kyivstar.ua , www.djuice.com.ua www.starport.com.ua

Похожие пресс-релизы