AIESEC в Україні та career.ua успішно провели кар’єрну конференцію для молоді

10 лютого 2010 року в приміщенні Міжнародного Інституту Менеджменту відбулася четверта щорічна кар’єрна конференція для студентів і випускників Talents Fair 2010, яку організовували AIESEC в Україні та портал career.ua.

Talents Fair 2010 – це одноденний захід, на меті якого допомогти суспільно активній молоді проявити себе перед провідними працедавцями України, а також надати компаніям-учасникам вільний доступ до представників чи випускників певних громадських організацій.

Цього року учасниками кар’єрної конференції стали понад 120 молодих людей з усіх куточків країни, а також Славутич-Carlsberg Group, Procter&Gamble, DTEK, Ernst&Young, Unilever, Terrasoft та rabota.ua.

«Робота з талановитою молоддю – є одним з основних напрямків кадрової політики DTEK, тому наша компанія протягом кількох останніх років співпрацює з AIESEC Україна. Talents Fair – це один з тих інструментів, який дозволяє як віднайти перспективних та амбітних працівників, так і допомогти молоді з розумінням того, хто ж зараз потрібний на ринку праці» - коментував представник компанії DTEK.

Конференція виявилася не менш корисною і для молоді, адже за словами одного з учасників, студента 5-го курсу Львівського Політехнічного Інституту Чарковського Ярослава, - «Закінчуючи університет та пропрацювавши декілька років в громадській сфері мене завжди хвилювало те, як же сприйме мої знання та досвід працедавець. Однак відвідавши конференцію Talents Fair, де я прослухав серію тренінгів про те, як застосовувати свої навики, та поспілкувавшись безпосередньо з роботодавцем я переконався, що час проведений в громадських організаціях піде на користь під час працевлаштування.»

Особливістю заходу стало те, що окрім освіти про український ринок праці було проведено відкритий ярмарок вакансій, на якому молодь, опісля вислуханої інформації, мала змогу «продати» своє резюме компаніям-учасницям безпосередньо під час заходу.

Цього року партнерами конференції виступили компанії Славутич-Carlsberg Group, DTEK, OTP Bank. Організаційний партнер – МІМ Київ. Інтернет-партнер – rabota.ua

AIESEC - це міжнародна молодіжна організація, що представлена в більш як 100 країнах світу та учасниками якої є майже 40 000 молодих людей, які мають можливість розвивати власний потенціал з метою позитивного впливу на суспільство.