pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Світовий рекорд команди EQUITES

24 лютого у прес-центрі «Український час» відбулась прес-конференція, присвячена старту масштабного проекту команди EQUITES «TEARS OF EARTH» («СЛЬОЗИ ЗЕМЛІ»). Команда сміливих людей у листопаді 2011 року здійснить унікальний переліт з Північного на Південний полюс нашої планети з зупинками на всіх шести континентах. На такий переліт ще не наважилась жодна людина на нашій планеті, і саме тому він претендує на СВІТОВИЙ РЕКОРД!
Міжнародний екіпаж команди складається з відомих людей:
Джон Рівард – капітан (США)
Юрій Лончаков – пілот (Росія)
Ґолтіс – фотограф, оператор (Україна)
Костянтин Могильник – продюсер, письменник (Україна)
Дмитро Каратєєв – письменник (Україна)
Сергій Михальчук – оператор (Україна)
Під час прес-конференції відбулась зустріч екіпажу майбутнього перельоту. Джон Рівард, якому належить ідея цього проекту, зазначив: «Це коштовна і дуже небезпечна подорож. Історично склалось так, що Північний та Південний полюси є такими пунктами на землі, яких найважче досягнути людині. Але повинна бути більш поважна ідея цього перельоту, ніж наші персональні амбіції. Саме ми вирішили цим проектом привернути увагу людства до проблем глобального потепління». Дійсно, в результаті дії парникового ефекту та швидкому таненню льодовиків, за розрахунком деяких вчених вже у 2014 році висадка літака на Північному полюсі буде неможливою. Отже цей переліт може стати останньою експедицією на Північний полюс!
«Я бачив Землю з космосу, - розповідав командир загону космонавтів Росії Юрій Лончаков, – наша планета забруднена! Але з космосу не можна побачити кордонів, і дуже важливо, що саме люди різних національностей, які не знають кордонів, створюють цей проект. Я дуже радий, що беру участь в цьому проекті, я пишаюсь тим, що знаю цих людей».
Переліт з Північного на Південний полюс планується на легендарному американському літаку Douglas DC-3, який частіше за інші літаки використовувався в зйомках голівудських фільмів.
За словами продюсера проекту Сергія Круценко, під час перельоту будуть здійснюватись зйомки, які стануть основою майбутнього художнього фільму.
Ідея перельоту привернула увагу багатьох українських ЗМІ, представники яких були присутні на прес-конференції.
Організацію прес-конференції з приводу старту проекту «TEARS OF EARTH» («СЛЬОЗИ ЗЕМЛІ») здійснила PR-компанія «ВАВІЛОН».

Похожие пресс-релизы