pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Соціальна акція «Зірки проти дитячої жорстокості» в школах Оболонського району міста Києва

Компанія «ОЛВІКА» за підтримки Управління освіти Оболонського району міста Києва в особі Добровольської Оксани Миколаївни проводить масштабну соціальну акцію «Зірки проти дитячої жорстокості». Суть акції – організація зустрічей школярів та зірок шоу-бізнесу, сцени та спорту. В процесі розмови з дітьми зірки розповідають про важливість добра, взаємодопомоги та розуміння і спонукають творити добрі справи та допомагати рідним і друзям.
Акція «Зірки проти дитячої жорстокості» вже пройшла в 17-ти школах Оболонського району. В ній взяли участь: Аліна Шатернікова, Олена Говорова, Наталія Валевська, Ірина Мерлені, Світлана Мазій, Едуард Приступа, Мирослав Кувалдін, Майк Бейс, Тарас Тополя, учасники групи «Chicos de la fiesta», В’ячеслав Узелков, Ольга Фреймут, Аліна Гросу, Андрій Кузьменко, Влада Литовченко.
З 30 жовтня 2009 року акція була призупинена у зв’язку з епідемією грипу та карантинними заходами, які були введені з метою захисту здоров’я школярів.
З березня 2010 року акція «Зірки проти дитячої жорстокості» продовжується. Найближчим часом в ній планують прийняти участь Богдан Бенюк, Ольга Герасим’юк, гурт «Друга Ріка», Руслана, Ані Лорак, Потап і Настя Каменських, Світлана Лобода, Олександр Педан, Сергій Притула та інші.
Компанія «ОЛВІКА» в особі Лемешко Вікторії Віталіївни висловлює щиру подяку за допомогу у проведенні акції Добровольській Оксані Миколаївні та всім директорам, котрі прийняли зірок у своїх школах. Це лише перший спільно реалізований соціальний проект. Центр розвитку бізнесу «ОЛВІКА» сподівається, що така взаємовигідна співпраця продовжуватиметься, і в майбутньому буде проведено ще багато акцій, котрі піднімуть і допоможуть вирішити важливі проблеми суспільства.

Похожие пресс-релизы