pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

З 1 березня тільки на MTV Україна дивись чотири яскраві кліпи-прем’єри

З 1 березня тільки на MTV Україна дивись чотири яскраві кліпи-прем’єри
від Робі Віліамса, Rammstein, Black Eyed Peas та Rihanna!
Розпочни Весну яскраво разом з MTV Україна! З 1 березня дивись чотири відеопрем’єри! Вирушай у міжгалактичну подорож разом із Робі Віліамсом у його новому кліпі «Morning Sun», зазирни у майбутнє з Black Eyed Peas у відео «Imma Be Rocking That Body», відірвись на повну з Rammstein у «Ich Tu Dir Weh» та насолоджуся яскравими образами Ріани у стилі поп-арт у кліпі «Rude Boy»! Насолоджуйся ексклюзивним відео від виконавців світового рівня разом з MTV Україна!
Такими ми ще їх не бачили! Робі Віліамс заспівав справжню баладу та зробив зі свого кліпу міні-фільм про подорож у космосі. Британський режисер Vaughan Arnell, який і зняв відео у павільйонах Universal Studios Hollywood, втілив зірку у новий та неочікуваний образ – Віліамс став справжнім космонавтом, що мчить між зірками назустріч ранковому сонцю. Ми вже мали змогу бачити роботи режисера на пісні Робі Віліамса «Angels», «Feel» та «Bodies». «Morning Sun» став третім синглом із восьмого студійного альбому зірки «Reality Killed The Video Star». Попередні сингли («Bodies» та «You Know Me») стали «срібними» - їх було продано понад 200 тис. копій кожен. «Morning Sun» було написано незадовго після смерті Майкла Джексона, аби вшанувати пам'ять померлої зірки, проте згодом Віліамс сказав, що пісню написали про нього самого. «Morning Sun» також зробили офіційним синглом благодійної події «Sport Relief», яка збирає кошти на допомогу найменш забезпеченим верствам населення Великобританії та найбідніших країн світу.
Німецький рок-гурт Rammstein натомість спробував максимально захопити публіку масштабними сценічними спецефектами. У п’ятихвилинному відео на пісню «Ich Tu Dir Weh» відомий шведський кліп-мейкер Jonas Akerlund, який також є постановником концертів гурту, вмістив всі цікавинки живих виступів німецьких рокерів: там і спалахи вогню, і розряди електрики, а герої відео постають перед нами у нових та неочікуваних образах. Rammstein не зраджують своїй традиції шокувати публіку, проте цього разу вони це роблять витримано та красиво. Кліп на пісню репрезентували 21 грудня 2009 року. «Ich Tu Dir Weh» - другий сингл із шостого студійного альбому «Liebe ist für alle da». Реліз синглу відбувся у Європі 16 жовтня 2009 року, в Великобританії його репрезентували 19 жовтня, а наступного дня, 20 жовтня - у США.
Всесвітньовідомий американський поп-гурт Black Eyed Peas здивував всіх якісним та цікавим футуристичним відео одразу на два сингли зі свого нового альбому «The E.N.D.» («The Energy Never Dies») – «Imma Be» та «Rock That Body». Режисер Rich Lee пофантазував на тему майбутнього та зняв справжній 10-хвилинний короткометражний фільм-кліп - «Imma Be Rocking That Body». Герої відео намагаються врятуватись від злого робота, потрапляють у неймовірні пригоди та телепортуються до іншого міста. Пятий студійний альбом Black Eyed Peas «The E.N.D.» музичні критики назвали одним із найуспішніших альбомів гурту, який дав світу одразу декілька хітів, що три тижні займали перші позиції музичного чарту Billboard Hot 100 - «Boom Boom Pow», «I Gotta Feeling» та «Imma Be». Світова прем’єра альбому відбулась 9 червня 2010 року. На сьогодні у світі продано 7 млн примірників «The E.N.D.».
Rihanna в свою чергу звернулась до минулого, а точніше до 80-х років ХХ сторіччя – її новий кліп «Rude Boy» молода американська режисерка Melina Matsoukas зняла у стилі поп-арт 80-х та ямайського стилю танців dancehall. Як зазначила сама співачка, нове «скажено-прикольне» відео на пісню «Rude Boy» зовсім не схоже на її попередні кліпи, в яких Rihanna часто має стримані та строгі образи. У новому відео багато яскравих кольорів, елементів етнічного ямайського одягу, рухів у стилі dancehall та цікаві африканські принти. «Rude Boy» - другий міжнародний сингл з нового альбому cпівачки Rihanna «Rated R». Авторами пісні стали Mikkel S. Eriksen, Tor Erik Hermansen, Ester Dean, Makeba Riddick, Rob Swire та сама виконавиця. Продюсуванням синглу зайнялись норвезька рекордингова компанія «Stargate» та Rob Swire. Прем’єра відео відбулась на інтернет-ресурсі Vevo 10 лютого 2010 року. Всього за тиждень з дня появи відео у мережі Інтернет кліп на пісню «Rude Boy» встигли переглянути 2 млн користувачів!
Дивись найновіші ексклюзивні кліпи на улюбленому музичному телеканалі MTV Україна з 1 березня! Лише з MTV дізнавайся першим про новинки у світі музики!
У разі використання матеріалів посилання на телеканал «MTV Україна» є обов’язковим.

Щодо додаткової інформації звертайтесь до Інни Макотерської ([email protected], 200 07 05).

Похожие пресс-релизы