pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Сучасна молодь повинна мати максимальні знання стосовно ВІЛ/СНІД

Про це сьогодні під час молодіжної акції «Просто скажи: ЗНАЮ» в Пирятинській філії ПВНЗ Європейський університет заявив Олександр Чепур, голова Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ».
Незважаючи на відсутність фінансування та відповідної підтримки, Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» з початку нового року подовжила угоди про співпрацю і надає послуги для молоді в сфері інформування про ВІЛ- інфекцію.
«Ми раді, що студентська молодь звернулася до нас з ініціативою провести акцію. Це свідчення того, що молодих людей турбує ситуація з ВІЛ/СНІД. Особливо коли мова іде про Пирятинський район, де зберігається загрозлива ситуація. Наша мета – інформувати молодь, щоб в майбутньому знити темпи поширення ВІЛ/СНІДу.» - говорить голова Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» Олександр Чепур.
Поширення ВІЛ/СНІДу, котре розпочалося в Україні з окремих випадків, перетворилося останніми роками на широкомасштабну епідемію, що охопила різні верстви населення, перш за все, молодого і найбільш активного віку (більшість інфікованих – молодь у віці 20-39 років).За даними досліджень, через епідемію ВІЛ/СНІДу до 2014 року працездатне населення України може зменшитися на 12% -17%, залежно від сценарію її розвитку. Україна має всі шанси стати епіцентром інфекції у Східній Європі.
Олег Тузов, лідер студентського самоврядування Європейського університету перекрнаний, що сьогодні наше суспільство не усвідомлює весь трагізм ситуації. Проблема залишається сферою діяльності лише окремих громадських організацій, або суто лікарів, котрі, на жаль, безсилі самотужки що-небудь змінити. Тому потрібно максимально прикладати зусиль в інформування, навчання та участь самої молоді в профілактичних заходах.

Захищати Пирятинських студентів від СНІДу намагається ПОМГО «Твій Світ» і студентський парламент не переший рік. Протягом акції «Просто скажи: ЗНАЮ» був проведений відео лекторій, розміщені плакти з соціальною рекламою, розповсюджені інформаційні листівки, буклети. Найактивніше проявила себе група студентів, яка взяла участь у сценкі: «Моє тіло» про дію вірусу на організм людини та шляхи захисту від хвороби.
Як відомо, Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» в минулому році реалізувала проект «Праця заради життя -3» в Пирятинському районі, спрямовуючи його на зменшення темпів поширення ВІЛ/СНІДу серед молоді та виховання толерантного відношення до ВІЛ- позитивних людей.

Похожие пресс-релизы