pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Головою Правління страхової компанії «Інтер» призначена Тищенко Альбіна Володимирівна.

Рішенням наглядової ради, згідно протоколу засідання №8, з 22.03.2010р. Головою Правління ПрАТ «СК «Інтер» призначено Тищенко Альбіну Володимирівну, яка раніш займала посаду Першого заступника Голови Правління ПрАТ «СК «Інтер».
Альбіна Володимирівна закінчила «Київський національний економічний університет» за спеціальністю «Банківська справа» та отримала ступінь магістра економіки. Пройшла освітній курс у «Центрі підготовки та перепідготовки кадрів і інформаційно-аналітичного забезпечення страхової діяльності» по спеціальності «Перестрахування». З 1998 по 2000р. обіймала посаду заступника директора філії УСК «Гарант-авто», з 2001 по 2005рр. працювала начальником управління по роботі з банківськими установами в СК «Ві Ей Бі», з 2005 по 2008 була заступником Голови Правління НФСК «Добробут». В СК «Інтер» прийшла Першим заступником Голови Правління.
Приватне акціонерне товариство «Страхова компанія «Інтер» засновано 11.12.2007р. Головний офіс розташований у м. Києві. Компанія має ліцензії на здійснення 10 видів страхування, серед яких найбільш поширені: страхування транспортних засобів АвтоКАСКО, страхування цивільно-правової відповідальності, страхування медичних витрат за кордоном, медичне страхування, страхування вантажів та багажу, страхування фінансових ризиків та інш.
www.icinter.com.ua

Похожие пресс-релизы