pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В Україні відзначають Тиждень охорони праці

Власне День праці відзначається 28 квітня, а протягом тижня до цієї дати в Україні проводився Тиждень охорони праці.

На виконання окремого доручення Міністерства транспорту і зв’язку України «Про підготовку та проведення заходів з нагоди Дня охорони праці» на «Івано-Франківському локомотиворемонтному заводі» створено оргкомітет, завданням якого було взяти активну участь у проведенні цієї широкомасштабної акції.

«Цього року Тиждень охорони праці проходив під загальнодержавної тематикою «Управління ризиками та профілактика у сфері праці в нових умовах», - розповів нашому кореспонденту Голова оргкомітету, головний інженер «ІФ ЛРЗ» Ярослав Ленів, - тому ми у своїй роботі керувалися конкретними питаннями фактичного стану безпеки й умов праці на нашому підприємстві, у виробничих підрозділах і на окремо взятому робочому місці».

Під керівництвом Ярослава Григоровича на локомотиворемонтному заводі була проведена поглиблена весняна перевірка стану охорони праці та навчання з тематичних питань тих робітників, які працюють в умовах підвищеної небезпеки.

«Тиждень охорони праці – це не одноразове явище на нашому заводі, - розповідає голова правління Василь Дутчак, - у нас є щорічний комплексний план щодо встановлених нормативів безпеки і усі підрозділи підприємства чітко дотримуються його виконання. Так, керівники структурних підрозділів регулярно забезпечують перегляд діючих і розробку нових інструкцій.»

Основні завдання та показники виконання нормативно-правових актів з питань охорони праці на ВАТ «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод» висвітлюються в корпоративному інформаційному бюлетеню.

www.briz.if.ua

Похожие пресс-релизы