pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

PRP Group визнано «Найкращою східноєвропейською PR-агенцією року» виданням The Holmes Report

Одне з найавторитетніших PR-видань Британії The Holmes Report оприлюднило рейтинг міжнародних компаній-консультантів у сфері PR, у якому PRP Group було названо «Найкращою східноєвропейською PR-агенцією року».

Коментуючи результати рейтингу, The Holmes Report відзначив досягнення PRP Group у роботі зі всесвітньовідомими брендами та кількість реалізованих масштабних проектів й зазначив, що ринок СНД є досить складним і заплутаним для тих, хто не дуже добре його знає. За відсутності вичерпної інформації про PR-ринок потенційний клієнт має самостійно досліджувати досвід компанії, шукати рекомендації інших клієнтів та оцінювати позиції компанії на міжнародній арені. Агенція PRP Group виявилася найкращою за наступними трьома показниками: бездоганна організаційна робота, найкраща логістика, які відзначили компанії Hewlett Packard, Microsoft, Johnson & Johnson та ExxonMobil, а також присутність агенції на міжнародній арені. PRP Group, що представлена на ринках України, Росії та Азербайджану, є філією провідної міжнародної PR-агенції Weber Shandwick.

У звіті The Holmes Report зазначено, що на пострадянському просторі наразі не існує визнаних рейтингів PR-агенцій, тож ключовим критерієм визнання є солідне портфоліо клієнтів – провідних світових брендів. Саме яскраві рекомендації відомих компаній, серйозний досвід роботи з гравцями ринку зі списку Fortune 500 дозволили присудити PRP Group почесне звання «PR-агенції року».

Наталія Попович, президент PRP Group: «Престижна європейська премія у сфері брендингу та репутаційного менеджменту – це визнання багаторічних зусиль по створенню потужної команди професіоналів на наших ринках присутності та 15 років успішного та у ефективного управління репутацією наших клієнтів та розвитку нових практик. Хочу подякувати усім клієнтам PRP за довіру та партнерство, а команді - за щиру відданість своїй справі».

Видання The Holmes Report другий рік поспіль визнає Weber Shandwick «Найкращою глобальною агенцією року». Цьогорічне визнання стало вже восьмою нагородою Sabre на рахунку Weber Shandwick за роки роботи компанії. Міжнародне журі та професійна спільнота високо оцінили проекти та інноваційні розробки Weber Shandwick, серед яких – запуск комунікаційної платформи INLINE Communications з концепцією інтеграції використання on та off line каналів комунікації. Премія SABRE поповнила список отриманих нагород Weber Shandwick, який включає золоту медаль PRWeek, премію «Міжнародної консалтингової агенції року» від PRWeek та Асоціації консультантів зі зв’язків з громадськістю (PRCA) у Великобританії, звання «Агенції року» від European Excellence Awards та премію «Канських левів». Окрім того, The Holmes Report назвав Weber Shandwick «Найкращою міжнародною компанією-працедавцем у Європі».

PRP Ukraine - філія PRP Group і світової мережі PR-агенцій Weber Shandwick. Агентство має успішний досвід співпраці з більш ніж 60-ма провідними міжнародними та українськими компаніями, серед яких - Bain & Company, MasterCard, Beiersdorf (Nivea), Brown Forman (Finlandia), Erste Group, ExxonMobil, Goodyear, Microsoft, P&G, SAP, «Атлант-М», Fozzy Group, «Миронівський хлібопродукт», «Люстдорф», СБК, ТММ, ФК «Шахтер», «ХХІ Століття» та інші. До складу агентства входять такі спеціалізовані практики: корпоративних та фінансових комунікацій, технологічний та бренд PR, а також відділ комунікаційних досліджень. З 2009 року компанія пропонує своїм клієнтам нові послуги - маркетинг територій та digital комунікації.

Похожие пресс-релизы