6 червня – день журналіста України! Ми даємо старт свободі слова!

Наш невеличкий подарунок усім, хто небайдужий до журналістики: всеукраїнський проект «Свобода слова молоді»! Він покликаний розвивати свободу слова в нашій країні та допомогти молодим журналістам отримати практичний досвід. Конкурс «Свобода слова молоді» не має аналогів в Україні. До участі у проекті будуть відібрані найбільш енергійні, вмотивовані студенти-журналісти та усі бажаючі проявити свої журналістські здібності! Переможці висвітлюватимуть основні політичні, економічні, культурні, спортивні та соціальні події, які стосуються молоді України у всіх регіонах, на базі Інтернет-порталу, де кожна молода людина знайде правдиву інформацію про ситуацію сьогодення, в якій знаходиться молодь України. Також, двадцятка кращих матиме можливість прослухати майстер-класи від провідних українських діячів медіа!

Отож, аби взяти участь у конкурсному відборі, потрібно протягом літа (06.06.2010 – 31.08.2010) підготувати одну аналітичну статтю (обсягом не більше 2 друкованих сторінок) за одним із напрямків:
* Політика
* Культура
* Економіка
* Бізнес
* Спорт
* Мода
* Наука
* Здоров’я
* Освіта
* Соціальні проблеми

Та надіслати на електронну адресу [email protected] разом із заповненою анкетою, вказавши у темі листа: «Свобода слова молоді» (ваше ім’я та прізвище та напрямок, за яким ви готували матеріал). У відповідь ви отримаєте лист-підтвердження.
Часові межі проекту:

01.06 -31.08 – прийом робіт на конкурс
01.09 – 20.09 – визначення 20 переможців, нагородження
01.10 – запуск молодіжного інформаційного порталу

Переможці конкурсу:
* Отримають можливість вести авторську колонку на молодіжному порталі (розділи: політика, економіка, наука, культура, мода, спорт, фоторепортажі, здоров’я, освіта, соціальні проблеми та ін.);
* Будуть залучені до прогресивних молодіжних проектів;
* Проходитимуть стажування та братимуть участь у тренінгах за участю відомих журналістів, лідерів громадської думки, громадських діячів, фахівців різноманітних галузей;
* Якісно підвищать свій фаховий рівень;
* Співпрацюватимуть з представниками центральних засобів масової інформації, державної влади та бізнесу;
* Координуватимуть проект на всеукраїнському рівні;
* Працюватимуть над створенням всеукраїнського молодіжного журналу.