pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

АЛТУ: щонайменше 1 мільйон 400 тисяч гривень складає сума можливих претензій туроператора «Карія Тур Україна»

Станом на 16 липня 2010 року до Асоціації лідерів турбізнесу України (АЛТУ) надійшло понад 40 заявок від турагентів, постраждалих від призупинення діяльності туроператора «Карія Тур Україна». Загальна сума боргу туристам перевищує 1 мільйон 400 тисяч гривень. Нові заявки продовжують надходити.

В АЛТУ продовжується робота, спрямована на консолідацію позовів та уточнення переліку турагентів, які виявилися залученими у ситуацію. Асоціація звертає увагу туристів на необхідність укладання договору на туристичне обслуговування та зберігання документів, що підтверджують факт оплати турпродукту. Також АЛТУ рекомендує споживачам купувати тури у перевірених нею туроператорів і турагентів зі «Знаком Якості АЛТУ». У цьому випадку туристам гарантується: повне та належне виконання зобов'язань турагентом та туроператором, допомога асоціації у вирішенні питань, пов'язаних із захистом прав і законних інтересів у разі виникнення у туриста претензій до турагента чи туроператора.

АЛТУ констатує, що у державі відсутній механізм скоординованих дій між органами виконавчої влади і суб'єктами туристичної діяльності для захисту туристів від наслідків непередбачуваних ситуацій. Ще 20 квітня цього року, після відомих подій, пов'язаних з виверженням вулкану в Ісландії, Асоціація звернулася до Кабінету Міністрів України з пропозицією щодо створення робочої групи з питань організаційного та законодавчо-нормативного забезпечення мінімізації наслідків непередбачуваних обставин для українських туристів. Крім цього, потребує істотних змін туристичне законодавство України. Необхідно забезпечити впровадження обов'язкової цивільно-правової відповідальності суб'єктів туристичної діяльності, типового договору на туристичне обслуговування, що створить належне підґрунтя для впорядкування туристичного ринку.

Похожие пресс-релизы