pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Реконструкція дитячого футбольного майданчика на вул.Щербакова,57

У суботу 31 липня, силами активістів Шевченківської районної організації партії «Сильна Україна», Київського міського осередку ВМГО «Покоління сильних» та «Асоціації дворового футболу» відбулась реконструкція дитячого футбольного майданчика на вул.Щербакова,57. Було замінено та пофарбовано огорожу, футбольні ворота та баскетбольні щити, біля поля були встановлені лавки для запасних гравців та відпочинку.

За словами Олега Катерняка, Голови ВМГО «Покоління сильних», «подібні мультифункціональні спортивні майданчики-велика рідкість у Києві і на таких майданчиках завжди безліч юних та дорослих любителів спорту, особливо футболістів та баскетболістів, тому місцева громада та місцева влада повинна робити усе необхідне задля повноцінного функціонування такої території без шкідливих звичок», а Роман Дзиговський, керівник Київського міського осередку ВМГО «Покоління сильних» наголосив на тому, що колись на цьому місці замість спортивного майданчику місцева влада хотіла побудувати хмарочос, але сотні жителів оточуючих будинків сказали своє рішуче «Ні!» та захистили право своїх дітей та онуків на здорове та щасливе спортивне дитинство.

О 20:00 було проведено офіційне відкриття майданчика, на яке прийшло безліч юних футболістів з навколишніх будинків, яким дуже кортіло випробувати новий майданчик. Юні спортсмени отримали у подарунок футбольні м’ячі, футболки, сітки для воріт та можливість грати на чудовому футбольному майданчику, зростаючи сильними громадянами Сильної України.

Спільна реалізація проекту «Розвиток дворового футболу в Україні» була розпочата 24 липня 2010 року ВМГО «Покоління сильних», «Асоціацією дворового футболу» та Київською міською організацією політичної партії «Сильна Україна» . Проект «Розвиток дворового футболу в Україні» дозволить дітям грати в футбол біля своїх будинків, використовуючи свій вільний час не для шкідливих звичок, а для активних спортивних ігор. Завдяки цьому проекті у Києві вже було відремонтовано 4 дитячих футбольних майданчика.

Інформаційна підтримка проекту здійснюється Комітетом громадського контролю «ЧЄ 2012».

Детальніше тут: http://pokolinnya.livejournal.com/11396.html

Похожие пресс-релизы