pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Онлайн дослідження: пропозиція від Action Data Group

Компанія Action Data Group розширює ряд методів дослідницької роботи. І тому для опитувань думки споживачів товарів/послуг а також громадської думки ми пропонуємо скористатися методом онлайн опитування – Онлайн Панель.

Наша панель дозволяє заощадити Ваші кошти, оскільки онлайн-опитування дешевше за опитування f2f, і до того ж онлайн-панель ADG дешевше за аналогічні пропозиції інших українських панелей.

Вартість проведення опитування залежить від розміру анкети, її структури і кожного разу розраховується окремо на основі наданого Замовником зразка анкети. Але в будь-якому випадку онлайн-дослідження буде дешевше польового приблизно вдвічі – за рахунок скасування зайвих витрат, без яких можна провести онлайн-опитування.

Ми розпочинаємо опитування не пізніше, ніж за 24 години від узгодження із Замовником остаточного варіанту анкети. Термін виконання в залежності від складності та розміру анкети – від 14 до 20 календарних днів (враховуючи аналіз та написання висновків і рекомендацій).

Результати опитування Замовник отримує у будь-якому зручному форматі, будь це файли Excel, SPSS з попереднім аналізом та обробкою чи без (за побажаннями Замовника).

Наша Онлайн Панель це:
- Опитування у стислі терміни на різноманітні теми з можливістю вибірки респондентів за місцем проживання, віком, статтю, освітою, рівнем сімейного прибутку, уподобаннями основних продуктів/товарів/послуг та будь-якими іншими потребами поточного дослідження.
- Якісний рекрутинг панелістів: соціо-демо портрет респондента постійно підлягає коригуванню під час кожного наступного опитування.
- Перевірка достовірності отриманої інформації.
- Можливість проводити опитування із використанням багатьох видів анкет та питань із застосуванням у питаннях графічних елементів (фото, малюнків).
- Можливість відслідковування ходу опитування в режимі реального часу з деталізацією соціо-демо характеристик респондентів, що відповіли.
- Видача підсумкової інформації Замовнику в різних можливих форматах.

На початок жовтня 2010 року розмір бази панелі складає понад 7 тисяч респондентів з України, кількість яких щодня зростає.

Також ми, як компанія, що суворо дотимується положень міжнародного кодексу ESOMAR, під час переговорів готові відповісти на «26 питань ESOMAR» - документ, що регламентує якісну діяльність онлайн панелі, і на які онлайн-дослідник повинен дати відповідь своєму клієнту.

Для замовлення онлайн-опитування, узгодження питань анкети, розрахунку вартості опитування та для відповіді на інші питання прохання звертатися за електронною адресою [email protected] або за телефоном (056) 370-22-82.

Похожие пресс-релизы