pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

До свята «Київміськбуд» подарував будинок мешканцям Голосіївського району

Напередодні великого свята, дня Святого Миколая «Київміськбуд» урочисто здав ошатний будинок в Голосіївському районі по вул. Козацькій 112-114. Традиційно захід відвідали дорогі інвестори, зацікавлені мешканці району та представники ЗМІ.
Новозбудований будинок складається із двох секцій, кожна з яких по 9 поверхів. Конструктивна схема будинку – монолітний залізобетонний каркас. Кожна із секцій оснащена двома ліфтами різної вантажності. Висота поверху складає 3,00 м. Квартири укомплектовані металевими протиударними вогнестійкими дверима, вікнами та балконними дверима: металопластиковими з двокамерними склопакетами.
В житлових кімнатах, коридорах та кухнях виконується затирання швів по цегляних стінах виконується штукатурка без чистового оздоблення. Внутрішні опоряджувальні роботи в квартирах не виконуються задля зручності інвесторів, адже сучасні планування квартир не обмежують в дизайнерських рішеннях майбутніх новоселів. Система опалення двозонна, тип опалювальних приладів – сталеві радіатори з терморегуляторами. Вся електропроводка в будинку виконується із мідного дроту. Будинок оснащений всіма видами лічильників, а саме: електролічильниками, що встановлюються поквартирно, лічильниками холодної та гарячої води та лічильниками обліку тепла.
Біля будинку передбачено проведення комплексних робіт з благоустрою, упорядкування доріг, тротуарів. На ділянці передбачені підземні паркінги для постійного зберігання автомобілів та відкрита гостьова автостоянка для транспортних засобів. Сам будинок розташований в хорошому місці, з розвиненою інфраструктурою, зручною транспортною розв’язкою. Архітектурно дизайнерське рішення фасаду вражає яскравістю кольорів, тому будинок є безсумнівною окрасою району.
Михайло Голиця, президент холдингової компанії «Київміськбуд» зазначив: «В цьому році ми добре попрацювали, і як результат у нас до кінця року щотижня здаються будинки. «Київміськбуд» в поточному році відсвяткував своє 55 річчя під гаслом Будуємо краще, Будуємо швидше, Будуємо більше та за доступну ціну. Хоча плани на майбутнє у нас багатообіцяючі, але я з впевненістю можу сказати, що в 2010 році ми виконали програму максимум, що стане надійним підґрунтям для реалізації майбутніх будівельних проектів».

Інформаційна довідка

Холдингова компанія «Київміськбуд» – найбільша будівельна компанія України. До холдингу входять 40 відкритих акціонерних товариств, у яких "Київміськбуд" володіє від 26 до 30% акцій, 6 дочірніх підприємств і 51 підприємство – на правах асоційованих членів. За підсумками 2009 року холдингова компанія «Київміськбуд» як замовник і генпідрядник ввела в експлуатацію близько 360 тис. кв. м житла, що становить 48% від загального обсягу житлового будівництва в Києві й 22% – в Україні. В 2009 році підприємства холдингу виконали будівельних робіт на 2,9 млрд. грн.

Контакти:
Управління
інформаційних комунікацій,
PR-проектів та реклами
АТ ХК "Київміськбуд"
роб. тел.: (044) 254-38-81
[email protected]

Похожие пресс-релизы