pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Інвестиційна група УНІВЕР запрошує на безкоштовні навчальні вебінари та семінари.

Український фондовий ринок з кожним роком розвивається, розширює свої можливості, з’являються нові інструменти торгівлі. З появою нових послуг та можливостей відповідно виникає і потреба підвищувати фінансову грамотність та поінформованість про новинки фондового ринку. Лише ґрунтовні теоретичні та практичні знання дадуть змогу в повній мірі ефективно здійснювати торгівлю на біржі. Саме тому інвестиційна група УНІВЕР проводить цикл навчальних практичних семінарів/вебінарів для всіх, кому цікавий фондовий ринок.

Початок семінарів - 17:40
Участь у вебінарі/семінарі є безкоштовною.

Вебінари/Семінари охоплюють наступну тематику:
• Інтернет-трейдинг для початківців - семінар розрахований на початківців – людей, які саме починають торгувати через Інтернет, або хочуть зробити це найближчим часом. На семінарі обговорюватимуться особливості Інтернет-трейдингу в Україні, як почати торгувати з допомогою торгової системи QUIK, що таке QUIK та його переваги, чим відрізняється Інтернет-трейдинг від класичного брокерського обслуговування та інше. Під час семінару також будуть формуватись групи всіх бажаючих, хто хоче на практиці перевірити торгові стратегії в режимі реальних торгів на демо-рахунках. Безкоштовна практика демо-торгів буде проходити за підтримки спеціалістів УНІВЕР Капітал.
• Аспекти торгівлі на строковому ринку – семінар присвячений особливостям торгівлі на строковому ринку. Ви отримаєте знання про те, що таке строковий ринок, чим він відрізняється від спотового ринку та його переваги. Ви дізнаєтесь про основні інструменти строкового ринку (форварди, ф'ючерси, опціони, свопи), а також про те як реально можна розпочати торги на строковому ринку та що для цього потрібно.
• Торгівля з допомогою технічного аналізу – семінар розрахований на тих, хто зацікавлений у можливості самостійного проведення технічного аналізу акцій українських підприємств.
• Стратегія торгівлі: три екрана Елдера - американський трейдер-фондовик Олександр Елдер розробив найпростішу та найзрозумілішу торгову систему для торгівлі на фондовому ринку – «три екрана Елдера». Основним принципом цієї системи є аналіз ринку відразу за трьома часовими масштабами, тому її і називають системою "потрійного" екрану - Ви будуєте 3 графіка і послідовно їх аналізуєте. Детальніше про стратегію торгівлі Елдера, про те як саме будувати та аналізувати графіки, як відбувається вибір масштабів часу для аналізу кожного екрану, та з чого починати аналіз графіків – Ви дізнаєтесь на цьому семінарі.

Більш детальну інформацію про час проведення та умови реєстрації у семінарах/вебінарах дивіться на сайті УНІВЕРу (trade.univer.ua) в розділі "Розклад семінарів та вебінарів".

Похожие пресс-релизы