pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

POS Media Ukraine продовжує партнерство на ексклюзивних умовах з рядом крупних торгових мереж України в 2011 році

В 2011 році були пролонговані екслюзивні контракти між POS Media Ukraine та низкою торгових мереж України. В портфоліо компанії, діяльність якої зосереджена в сегменті Point of Sale, входять: Fozzy Group, Таврія В, «МЕТРО Кеш енд Кері», Real та нещодавно підписаний контракт з мережею супермаркетів Новус.

Зазначені вище компанії продовжують успішне партнерство, яке почалось в 2008 році з деякими з них. В цьому році POS Media спрямована посилити кооперацію, чому сприяють такі нові рекламні носії, як Декорування палетної викладки в деяких магазинах «Сільпо» і Воблери в мережі «Таврія В».

«Нові носії доповнюють існуюче портфоліо й нададуть можливість рекламодавцям використовувати всі пропоновані медіа носії для посилення їх промоактивностей», - відмітив Генеральний директор POS Media Ukraine – Максим Сажин.

Протягом останніх двох з половиною років POS Media реалізувала більш ніж 450 розміщень рекламних матеріалів в торгових мережах на ексклюзивних умовах. Розширення лінійки медіа носіїв значно збільшує простір для зростання кількості кампанії.

POS MediaEurope – європейська медіа група, що спеціалізується на рекламі в точках продажу. Існує на ринку понад 12 років. На сьогоднішній день POS MediaEurope представлена компаніями POS MediaCzechRepublic., POS Media – CélcsoportHungary, POS MediaPoland, POS MediaSlovakia, SalesActivationSolutions (UK), POS MediaUkraine, а також представництвом POS Media в Туреччині. Щоб посприяти зростанню споживчого попиту на PointOfSale медіа рішення, POS MediaEurope розробила широкий спектр медіа продуктів і послуг, і продовжує розвивати цей напрямок.

За додатковою інформацією звертайтесь до
Operation Director Максименко Ольги
[email protected]

Т. 044 220 27 97

Похожие пресс-релизы