BDO в Україні стала членом The CPD Certification Service

Міжнародна аудиторська компанія BDO пройшла акредитацію та стала членом The CPD Certification Service (Програма постійного професійного розвитку). 13 червня, 2011 року BDO в Україні отримала Членський Сертифікат. В такий спосіб компанія дала обіцянку надавати сертифіковані матеріали CPD (Програми постійного професійного розвитку). Отримання Сертифікату є також доказом того, що тренінги та матеріали для професійної підготовки співробітників, які надає BDO в Україні відповідають міжнароднім стандартам.
BDO в Україні постійно направляє, допомагає та заохочує своїх співробітників до проходження структурованої програми CPD (постійного професійного розвитку). У кожного співробітника є власний план розвитку. Компанія заохочує кожного до постійного вдосконалення своїх вмінь та знань.
Алла Савченко, Президент міжнародної аудиторської фірми BDO в Україні, коментує: «Отримання акредитації CPD для BDO в Україні – це ще один ключовий етап на шляху вдосконалення системи освіти співробітників. В сучасному світі якість та актуальність набутих знань два найосновніших фактори успіху в сфері професійних послуг.

BDO - це міжнародна мережа публічних аудиторських фірм, що є Фірмами-Членами BDO.
Кожна Фірма-Член BDO є незалежною юридичною особою у своїй країні. Мережа координується Brussels Worldwide Services BVBA. Міжнародний виконавчий комітет перебуває за адресою Boulevard de la Woluwe 60, 1200 Брюссель, Бельгія.
BDO є міжнародним брендом мережі, а також брендом кожної Фірми-Члена.
«БДО Баланс-Аудит» змінила своє найменування. Нова назва: BDO. Перейменування є одним із заходів щодо реалізації стратегії міжнародної мережі аудиторських і консалтингових компаній BDO, частиною якої ми є.
Прибуток всіх Фірм-Членів мережі у 2010 році склав 5,284 мільярда доларів США. Всесвітня мережа нараховує 1,082 офісів у 119 країнах, більш ніж 46,930 партнерів і співробітників надають послуги в усьому світі.

CPD – Програма постійного персонального або професійного розвитку – термін, що описує обов’язкове структуроване покращення навиків та персональну або професіональну компетентність.
CPD Сертифікація допомагає організаціям надавати сертифіковане CPD та допомагає знайти сертифіковані матеріали для CPD, а також допомагає розвивати ініціативи в навчанні зі сторони уряду, професіональних установ, торгових асоціацій, окремих організацій, освітніх установ, постачальників і так далі.