pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Французькі компанії проводитимуть профілактику ВІЛ/СНІДу на своїх підприємствах в Україні

П‘ять великих французьких компаній, що працюють в Україні та Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) домовились про спільне здійснення програм з профілактики ВІЛ/СНІДу на українських підприємствах цих компаній. Запрошуємо журналістів на відкриття проекту та підписання відповідного меморандуму, що відбудеться у середу, 28 вересня 2011 року, о 14.30-16.00 в приміщенні Посольства ФРН в Україні. Меморандум підпишуть представники таких компаній, як: «Ашан Україна Гіпермаркет», «УкрСибБанк», «АХА», «Bel», «Mazars».
Усі навчальні програми здійснюватимуться тренерами Глобальної бізнес-коаліції (GBC)

Робочі мови зустрічі: англійська, українська. Організатори забезпечують послідовний переклад.

Адреса Посольства ФРН в Україні: Київ, вул.Богдана Хмельницького, 25

Акредитація за телефоном: (044) 495 50 07 або ел. поштою: [email protected].
Для проходу на територію Посольства, прохання до журналістів мати при собі паспорт та посвідчення.

Попередня програма заходу:
• Вітальне слово Директора GIZ-Україна, п.Хольгера Нойвегера
• Виступ Шарбеля Канаана (Charbel Kanaan), французького торгового радника (CCEF): «Чому французькі компанії цікавляться питаннями профілактики ВІЛ»
• Виступ Тетяни Гречаної - представника Глобальної бізнес-коаліції (GBC): «Профілактичні програми Глобальної бізнес-коаліції в Україні та світі».
• Виступи представників французьких компаній: «Охорона здоров‘я співробітників. Французький досвід соціальної відповідальності бізнесу.»
• Підписання Меморандуму про співпрацю
• Заключне слово

Довідково:
Нещодавно Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) підписано Меморандум про співпрацю з Львівською залізницею щодо проведення кампанії з профілактики ВІЛ/СНІДу на залізничних підприємствах у Львівській, Тернопільській та Чернівецькій областях. Наразі розробляються спільні програми для підприємств морського транспорту України.

Німецьке Товариство міжнародного співробітництва (GІZ - Deutsche Gesellschaft für Inetrnationale Zusammenarbeit) є організацією німецького уряду, що пропонує рішення для забезпечення політичного, економічного, екологічного та соціального розвитку в умовах глобалізації нашої планети. Наша корпоративна мета – стале покращення життя людей.

GІZ працює у більш ніж 130 країнах Африки, Азії, Латинської Америки, Середземномор’я та Близького Сходу, а також у Європі, на Кавказі та в Центральній Азії.

Від імені уряду ФРН, GІZ підтримує процеси реформ в Україні з 1993 року. Пріоритетними сферами україно-німецького співробітництва є: сталий економічний розвиток, енергоефективність та профілактика ВІЛ/СНІДу.
Більше інформації про проекти GIZ в Україні можна знайти на веб-сторінці www.giz.de/ukraine

Похожие пресс-релизы