pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Українці зможуть проголосувати за кращий нефінансовий звіт компанії

20 жовтня, Київ – Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» запрошує взяти участь у другому Readers’ Choice Award – конкурсі на кращий нефінансовий звіт компанії. Найактивніший читач отримає нагороду від генерального партнера конкурсу – компанії PocketBook.

Соціальна або нефінансова звітність – це публічні звіти компаній про соціальні та екологічні проекти, покликані проінформувати різні заінтересовані сторони (акціонерів, співробітників, партнерів, клієнтів і суспільства) про соціально відповідальну діяльність компанії.
Мета Readers’ Choice Award, ініційованого Центром «Розвиток КСВ», – заохочення широкої громадськості читати звіти компаній, тим самим підвищуючи якість форми та змісту нефінансових звітів. На жаль, нині тільки 23 підприємства зі 109 найбільших в Україні (з оцінених за Індексом прозорості та підзвітності компаній) використовують ту чи іншу форму нефінансової звітності, що загалом складає 21%.

Читачі в рамках Конкурсу зможуть не лише прочитати і проголосувати за кращий нефінансовий звіт компанії, але й обрати найбільш «невдалі» звіти, якість яких потрібно поліпшувати. Для цього потрібно зареєструватися, щоб мати можливість голосувати та коментувати звіти.

Цього року у конкурсі братимуть участь звіти таких компаній: «Київстар», «Ернст енд Янг Україна», БДО, «Фокстрот», «HCM Group», «Вітмарк», «СКМ», «АрселорМіттал Кривий Ріг», «Інтерпайп», «Метінвест», «Клевер Груп», «NAI Pickard», «ВіДі Груп» та «Мрія-Інвест».

Нагородження найкращого нефінансового звіту та найактивнішого читача і коментатора звітів відбудеться 21 жовтня 2011 року під час виставки соціальних та екологічних проектів компаній CSR Marketplace* (готель «Прем’єр Палац», 16.00).

З додатковими питаннями прохання звертатись до Олени Губанкової, e-mail: [email protected] або за тел. (044) 280 11 47, моб. 093 468 79 25.
____________________________________________________________________________________________________________________
*Про CSR MarketPlace: Виставка соціальних і екологічних проектів компаній. Перший такий захід був організований CSR Europe у березні 2005 року в Брюсселі. З 2007 року CSR MarketPlace перейшли на національні рівні – Швеція, Греція, Іспанія, Португалія, Польща, Угорщина, Туреччина та ін. В Україні на CSR MarketPlace учасники презентуватимуть проекти партнерств різних напрямків КСВ. Кращі проекти будуть за допомогою голосування відвідувачів виставки.

Про Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності»: Провідна експертна організація з КСВ в Україні, член Правління Глобального договору ООН (2010-2011), Організаційний стейкхолдер GRI, національний партнер CSR Europe (Брюссель) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (WBCSD, Женева). Організація об’єднує 21 компанію України. Центр надає консультації з питань розробки стратегії, програм та комунікацій з КСВ, проведення моніторингу та оцінки ефективності проектів, підготовки і верифікації нефінансової звітності.

Похожие пресс-релизы