pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Розпочато співпрацю між УФУ та ВААІД щодо покращення взаємодії страховиків з учасниками автомобільного ринку

Антимонопольний комітет України надав дозвіл на узгоджені дії у вигляді укладання Договору про співпрацю між Асоціацією «Українська федерація убезпечення» і Всеукраїнською Асоціацією автомобільних імпортерів і дилерів, яким визначено принципи та умови співпраці учасників асоціацій з при проведенні відновлювальних ремонтів автомобілів, що застраховані в страхових компаніях.

Українська федерація убезпечення та Всеукраїнська Асоціація автомобільних імпортерів і дилерів уклали договір про співпрацю учасників асоціацій з виконання відновлювальних ремонтів автомобілів, що застраховані в страхових компаніях-членах УФУ, а також робіт з перевірки технічного стану транспортних засобів на авторизованих станціях технічного обслуговування автомобілів членів ВААІД.
Договором, зокрема, передбачені заходи, спрямовані на забезпечення дотримання технології, стандартів заводів-виробників при проведенні відновлювального ремонту у разі настання страхових випадків та визначення тривалості ремонтних робіт відповідно до норм заводу-виробника.
Також, передбачено встановлення вартості запасних частин та матеріалів для транспортних засобів, відновлювальний ремонт яких здійснюється за рахунок страхових виплат страховиків-членів УФУ, не вище рекомендованих цін генеральних імпортерів.
Реалізація договору забезпечить споживачам страхових послуг та послуг СТО нову клієнто-орієнтовану модель взаємодії страховиків з СТО, що буде базуватися на використанні сучасних інформаційних технологій, а також дозволить досягти спрощення, прискорення та здешевлення процедури врегулювання збитків, підвищення якості послуг, які надаються страховиками і СТО, і, як наслідок, зниження вартості страхових полісів.
Співпраця у рамках Договору між Українською федерацією убезпечення та Всеукраїнською Асоціацією автомобільних імпортерів і дилерів є важливим кроком до розвитку добросовісної конкуренції на ринку автострахування та автосервісу, підвищення захищеності прав споживачів послуг, встановлення ефективних механізмів розв’язання спорів та відповідальності за порушення зобов’язань.
Договір відкрито для приєднання будь-якої страхової компанії, імпортера, дилера, що підтримують умови співпраці з виконання відновлювальних ремонтів автомобілів, та гарантують дотримання визначених умов співпраці.

Учасники Федерації – провідні компанії класичного страхового ринку України, а саме: НАСК «Оранта», ПрАТ «АСК «ІНГО Україна», АТ «Страхова Група «ТАС» (приватне), ПАТ «СК «Універсальна», АТ «СК «АХА Страхування», ПрАТ «Європейське туристичне страхування», АТ «СК «Оранта-життя», ПАТ «СК «Життя та пенсія», ПАТ «СК «Українська страхова група», ПрАТ «СК «Європейський страховий альянс», ТДВ «Альянс Україна», ПрАТ СК "К'Ю БІ І Україна", ПрАТ «АСК «ІНГО Україна Життя», ПрАТ СК «Фідем Лайф», ПрАТ «СК «Дженералі Страхування Життя», ПрАТ «СК «Кардіф», ПрАТ «УІСК «Інвестсервіс», ПрАТ «Страхова компанія СЕБ Лайф Юкрейн» та Представництво «АОН ФІНЛЕНД Оі».
Федерація створена з метою сприяння розвитку класичного страхування в Україні, недопущення недобросовісної діяльності її Учасників, гарантування високого рівня послуг страхування, що надаються Учасниками Федерації, а також з метою інтеграції українського та європейського ринків страхування, захисту інтересів Учасників Федерації.

Всеукраїнська Асоціація автомобільних імпортерів і дилерів(ВААІД) є добровільною громадською некомерційною організацією, яка створена 19 травня 1999 році для координації зусиль, спрямованих на захист законних прав і фінансово-економічних інтересів підприємців - операторів автомобільного ринку України (імпортери, офіційні дилери, авторизовані СТО та ін.), розвитку і регулювання автомобільного ринку України, організації автомобільного ринку в Україні на цивілізованих засадах добросовісної конкуренції та взаємодії на основі спільної зацікавленості. Асоціація налічує 251автоімпортерів та автодилерів.

Похожие пресс-релизы