pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В Україні відбувається рейдерський тиск на готельний бізнес в умовах наближення країни до ЄВРО 2012

Продовжується рейдерська атака на Публічне акціонерне товариство «Готельно-туристичний комплекс «Інтурист-Закарпаття» - найбільший готель Західного регіону України (Ужгород, площа Кирила і Мефодія, 5)

В умовах наближення України до дати проведення «ЄВРО-2012» готельний бізнес все більш стає ласим об’єктом до кримінальних дій з боку представників українських рейдерських угруповань. Протиправні дії відбуваються в той момент, коли Україна в неймовірній конкурентній боротьбі, з огляду на недосконалість інвестиційного клімату, змагається за залучення інвестицій в розвиток готельної галузі. Прикро, що цинічні й протиправні захоплення підприємств готельного бізнесу поширюються в той час, коли відомі міжнародні готельні мережі та девелопери розглядають перспективи входу на український ринок.

Так на сьогоднішній день проводиться рейдерська атака на Публічне акціонерне товариство «Готельно-туристичний комплекс «Інтурист-Закарпаття», що є найбільшим готелем Західного регіону України і знаходиться за адресою: Ужгород, площа Кирила і Мефодія, 5.

Кримінальні дії здійснюються на чолі з відомим місцевим «діячем» Павлом Степановичем Маєрчиком, який має широкий досвід рейдерських атак в регіоні і вже захопив один з готелів в м. Ужгород - «Дружба». В рамках захоплення готелю «Інтурист-Закарпаття» використовуються класичні інструменти рейдерської атаки, а саме: підробки протоколу Загальних Зборів акціонерів та підписів на документах, крадіжки печатки підприємства, фізичного протистояння й нелегітимного призначення нового Правління на підприємстві.
Враховуючи, той факт, що готельно-туристична галузь України суттєво постраждала від наслідків фінансово-економічної кризи й до сьогоднішнього дня повністю не оговталася, власні антирейдерські бюджети готельних підприємств невеликі й не в змозі покривати всі видатки на антирейдеську боротьбу. До того ж в Україні часто-густо не вдається довести справу до справедливого рішення, адже діяльність рейдерів підкріплюється підтримкою правоохоронних структур та судових органів, членами яких виступають вони самі або їх родичі.

За таких умов протидія противоправному поглинанню та захопленню підприємств як системного явища в країні можлива лише шляхом оперативного втручання представників вищого керівництва країни. До сьогодні з вуст представників влади лунали лише декларативні наміри, але щодо справжніх дій в боротьбі з рейдерами справа так і не дійшла. В цьому контексті, нещодавно стало відомо про відновлення діяльності Міжвідомчої комісії з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств при Кабміні України проте ефективність її діяльності покаже час. Але слід зазначити, що цей час обмежений, і якщо й надалі відбуватиметься інертність дій влади у боротьбі з криміналізацією сфери привласнення майна, факт безкарності ще більш розв’яже руки розвитку кримінального бізнесу в Україні.

Похожие пресс-релизы