pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укргазбанк збільшує обсяги кредитування клієнтів — юридичних осіб

АБ «Укргазбанк» продовжує активно розвивати кредитування корпоративних клієнтів. Так, з початку листопада поточного року, кредитний портфель юридичних осіб збільшився на 428 млн. грн. та станом на 21 грудня 2011 р. перевищив 12,6 млрд. грн.

З 10 листопада 2011 року Укргазбанк збільшив відсоткові ставки по депозитах у національній валюті для суб’єктів господарювання. Клієнти банку можуть розмістити тимчасово вільні кошти на вигідних умовах — строком до 24 місяців за ставкою до 16,5% річних.

Нагадуємо, що з 1 грудня 2011 року діє святкова акція «Найкраща Новорічна пропозиція від «Укргазбанку». За умовами акції клієнти мають можливість оформити депозит «Строковий-Новорічний», розмістивши кошти на строк від 31 до 60 днів за підвищеною ставкою до 19% річних. Також в рамках акції пропонується депозит «Прибутковий-Новорічний» строком від 7 до 60 днів за ставкою до 10% річних та можливістю оперативного керування коштами (вільне зняття та поповнення) без втрати процентів.

Детально з умовами пропозиції можна ознайомитись на сайті банку в розділі Акції.

Похожие пресс-релизы