pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Центр „Розвиток КСВ” увійшов до складу Організаційного комітету Глобального договору ООН в Україні

29 лютого, Київ - члени мережі Глобального договору вдруге обрали Центр „Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” до Організаційного комітету.
Протягом 17-27-го лютого відбувались вибори нового Організаційного комітету Глобального договору на 2012-2013 роки, до основних функцій якого входить управління мережею Глобального договору ООН в Україні.

149 організацій-підписантів ГД шляхом демократичного голосування обирали 7 членів Організаційного комітету, з яких три є українськими компаніями, одна - міжнародна компанія, що працює в Україні, одна організація професійних спілок, одна асоціація роботодавців та одна неурядова організація.

Вже вдруге члени мережі Глобального договору висловлюють свою довіру Центру „Розвиток КСВ” і обирають його за категорією „неурядова організація”. Це підтверджує високу позитивну оцінку роботи Центру як члена Організаційного комітету протягом 2009-2011 років і ще раз підкреслює лідерство у сфері корпоративної соціальної відповідальності.

Тож протягом наступних двох років Центр „Розвиток КСВ” разом з іншими 6 членами Організаційного Комітету розроблятиме політику та стратегію ініціативи ГД в Україні, підтримуватиме продуктивний діалог серед членів та партнерів і представлятиме Мережу України в регіональних та міжнародних заходах.

Крім того, приємно відзначити, що три компанії-члени Центру „Розвиток КСВ” також були обрані до Організаційного Комітету: «Київстар», «ДТЕК» та «Ернст енд Янг».

Марина Саприкіна, голова правління Центру „Розвиток КСВ”, відмітила: „Насамперед, хочу подякувати членам української мережі Глобального договору, які вже вдруге обрали нас до Організаційного комітету. Ми надзвичайно цінуємо вашу підтримку і довіру. Глобальний договір ООН має стратегічну мету – 20 000 учасників до 2020 року, тож сподіваюсь, спільними зусиллями і плідною співпрацею ми забезпечимо значну частку саме українських компаній у цій глобальній меті. Адже наша місія - максимальний розвиток соціальної відповідальності бізнесу в Україні”.

***
Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності»: Провідна експертна організація з КСВ в Україні, член Правління Глобального договору ООН (2010-2011), Організаційний стейкхолдери GRI, національний партнер CSREurope (Брюссель) та Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (WBCSD, Женева). Організація об’єднує 21 компанію Україну. Центр надає консультації з питань розробки стратегії, програм і комунікацій з КСВ, проведення моніторингу та оцінки ефективності проектів, підготовки та верифікації нефінансової звітності.

Глобальний договір ООН - ініціатива, спрямована на сприяння соціальній відповідальності бізнесу та підтримку вирішення підприємницькими колами проблем глобалізації та створення більш стабільної та всеохоплюючої економіки. На сьогоднішній день до Глобального договору приєдналося більше ніж 6 500 компаній та організацій з більш як 130 країн світу.

Похожие пресс-релизы