pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Генеральный директор СК «НЕФТЕГАЗСТРАХ» (НГС) Анатолий Чубинский награжден Дипломом лауреата XVI общенациональной программы «Чел

Генеральний директор СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) Анатолій Чубинський нагороджений Дипломом лауреата XVI загальнонаціональної програми «Людина року 2011»
14 березня в м. Києві відбулося урочисте нагородження лауреатів XVI загальнонаціональної програми «Людина року 2011» в 19 номінаціях. Генеральний директор СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) Анатолій Чубинський нагороджений Дипломом лауреата «Людина року 2011» в номінації «Лідер страхового ринку року».
У момент вручення Диплома ведучі церемонії нагородження озвучили досягнення Компанії: «З моменту призначення на посаду генерального директора Чубинського А.Ф. (листопад 2010р.) і до кінця 2011р. кількість застрахованих по медичному страхуванню збільшилася – з 210 тис. до 400 тис. осіб, а це вже 40% всіх застрахованих в Україні».
Нагадаємо, що на здобуття премії претендували лідери страхового ринку за наявності високих фінансових результатів діяльності, бездоганної ділової репутації, які чесно виконують свої зобов'язання в бізнесі й успішно втілюють в життя кращі традиції страхування. Всього з 10 претендентів на звання «Лідер страхового ринку року» було обрано трьох лауреатів, в тому числі генерального директора СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) Анатолія Чубинського.
Остаточний переможець в номінації «Лідер страхового ринку року» буде оголошений на урочистій церемонії, яка відбудеться 24 березня в Національному палаці мистецтв «Україна» в м. Києві.
Для довідки:
Товариство з додатковою відповідальністю страхова компанія «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) працює на страховому ринку з 1995 року і є лідером добровільного медичного страхування за кількістю застрахованих (понад 400 тисяч осіб). Укладено договори на медичне обслуговування з 170 медичними установами на всій території України.
СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) обслуговує за Програмами добровільного медичного страхування працівників Донецької, Південної, Придніпровської, Південно-Західної, Одеської та Львівської залізниць, а також працівників відокремлених підприємств та організацій залізничного транспорту.
Надійність і чесність роботи Компанії підтверджена перемогами в I Всеукраїнському конкурсі «Лідер страхового ринку-2009» в номінації «Лідер медичного страхування в роботі з фізичними особами» і в II Всеукраїнському конкурсі «Лідер страхового ринку-2010» у номінації «Лідер медичного страхування в роботі з корпоративними клієнтами» за версією журналу «Банкиръ».
СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) має ліцензії Держфінпослуг України на проведення 19 видів страхування. Представництва Компанії функціонують в 7 регіонах України: Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Львові, Одесі, Сумах та Харкові.

Похожие пресс-релизы