ТОВ «Центр слухової реабілітації «Аврора»- переможець першого туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2011"

24 квітня 2012 р. у Міжнародному центрі культури та мистецтв «Жовтневий палац», за сприяння Асоціації платників податків України, відбулася церемонія нагородження лауреатів Першого регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2011», де ТОВ «Центр слухової реабілітації «Аврора» здобуло Диплом лауреата за особливі заслуги та досягнення у номінації «Сумлінний платник податків у медичній сфері» від Голови Київської міської регіональної комісії Віталія Майстренко та Подяку за високий рівень податкової культури, сумлінне виконання податкових зобов’язань та вагомий внесок у наповнення бюджетів усіх рівнів від Голови Державної податкової служби у м. Києві Ірини Носачової.
Цей рейтинг Асоціації платників податків України (АППУ) складений за підсумками 2011 року. Мета рейтинга – створення сприятливих умов для розвитку підприємництва. Він враховує співвідношення виплачених податків на прибуток до отриманих доходів, повноту і своєчасність оплати податкових зборів, податкову дисципліну, розмір середньої заробітної плати та своєчасність її виплати, кількість робочих місць, перелік проведених соціальних програм і благодійних акцій, суму виплачених податків, значення підприємницької діяльності для регіону та національної економіки. За цими показниками, ТОВ «Центр слухової реабілітації «Аврора» сумлінно виконує свої обов’язки перед державою та регулярно сплачує всі податкові відрахування, забезпечує роботою 38 висококваліфікованих лікарів, медсестер та ІТ–фахівців, своєчасно виплачує заробітну плату, та протягом 20-ти років надає високопрофесійну медичну допомогу дітям і дорослим з порушенням слуху та мовлення в Україні.
Вдячно отримуючи нагороди від представників АППУ і Державної податкової служби України, Генеральний директор Олександр Радченко зазначив, що ТОВ «Центр слухової реабілітації «Аврора» завжди сплачує податки та збори у повному обсязі та у встановлений термін, діє у відповідності з законодавством України та найвищими професійними стандартами. «Ми в «Аврорі» впевнені, що висока податкова культура, притаманна економічно розвинутим країнам, є невід’ємною частиною ділової культури та соціальної відповідальності бізнесу. Тому вона є частиною нашої ділової культури та системи менеджмента якості, запорукою успіху бездоганної роботи Центра «Аврора» протягом 20 років».

Про компанію:
ТОВ «Центр слухової реабілітації «Аврора» (ліцензований МОЗ України заклад охорони здоров’я), з 1991 року надає найкращу професійну допомогу дітям і дорослим з порушенням слуху та мовлення для їх повноцінного життя. Центр – єдиний дистриб’ютор в Україні провідних міжнародних компаній: Oticon (світовий лідер у слухових рішеннях) та Interacoustics (найкраще слухо-діагностичне обладнання). Центр працює на елітному міжнародному рівні та застосовує передові методики та обладняння. Фахівці «Аврори» здійснюють повний комплекс слухової реабілітації – об’єктивне виявлення (скринінг) та ретельну діагностику порушень слуху, точний добір та настроювання слухових апаратів, розвиток слуху та мовлення, диспансерне спостереження пацієнтів усіх віків – від новонароджених і немовлят до дорослих і найпохилішого віку. «Аврора» також допомагає фахівцям вирішувати слухові проблеми їх пацієнтів і підопічних – лікарям, педагогам, соціальним працівникам, підприємствам, асоціаціям, благодійним фондам.

Контакти:
м. Київ, пр-т Героїв Сталінграда, 20