pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Втамуй голод свій та свого мобільного за допомогою TUC та Euro RSCG 4D

Протягом всього квітня тисячі українських студентів отримали можливість поповнити свій мобільний на 5 або цілих 50 гривень в обмін на упаковку хрумких крекерів TUC!

Ідея та реалізація цієї молодіжної акції для ТМ TUC належать агенції маркетингових комунікацій Euro RSCG 4D (Україна). Креативна команда відправила спеціально одягнених у «пачки» TUC промоутерів до університетів країни. Згідно з вигаданим салоганом «Втамуй голод свій та свого мобільного» кожен, хто обміняв упаковки від придбаних крекерів на виграшні скретч-картки, міг за допомогою інструкцій одразу поповнити свій мобільний рахунок на заявлену суму.

Наталія Морозова, директор Euro RSCG 4D:

«Ні для кого не секрет, що серед активних юзерів мобільних телефонів – велика кількість молодих людей, зокрема студентів вузів. І для більшості з них поповнення рахунку так само важливо, як, скажімо, перекусити. Ми вирішили поєднати ці обидва явища. Так з’явилась ідея 2 в 1 – «Втамуй голод свій та свого мобільного»».

Ірина Ткаченко, бренд-менеджер TUC:

«Головний меседж нашої акції – донести до споживачів, що TUC прекрасно підходить для втамування легкого голоду будь-де і будь-коли. Запропонована ідея Euro RSCG 4D дуже влучно та цікавим чином відобразила поставлене завдання. Ми віримо, що ця кампанія допоможе нам збільшити лояльність молоді до бренда та зробити TUC улюбленим снеком студентів».

Euro RSCG 4D є частиною міжнародної рекламної мережі Euro RSCG Worldwide (233 офіси в 75 країнах − одна з найбільших мереж у Європі та п’ята за розміром у світі; входить до складу міжнародної комунікаційної групи Havas Group). Euro RSCG 4D (Україна) заснована у березні 2004 року. Агенція надає повний спектр маркетингових послуг, має досвід реалізації різноманітних проектів для великих міжнародних та локальних компаній, таких як: Indesit, «Славутич, Carlsberg Group», Citroёn, Kimberly-Clark, Kraft foods, Pernod Ricard Ukraine, L'Oreal Ukraine, «Райффайзен Банк Аваль» тощо.

Похожие пресс-релизы