pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ІІ засідання членів та експертів Асоціації виробників мінеральних та питних вод України

21 серпня 2012 року Асоціація виробників мінеральних та питних вод України вже вдруге зібрала своїх членів та експертів для обговорення актуальних питань галузі.

Цього разу на зустрічі були присутні представники компаній IDS Group Ukraine (ТМ «Моршинська», «Миргородська», «Боржомі», «Миргородська Лагідна», «Трускавецька – Трускавецька Кришталева», «Трускавецька – Аква-Еко», «Старий Миргород», «Сорочинська», «Аляска» та Aqua Life), ТОВ «Кока-Кола Україна Лімітед» (ТМ Bonaqua), ЗАТ «Ерлан» (ТМ «Знаменівська», «Біола», «Два Океани» та «Каліпсо»), «Чиста Вода» і ЗАТ «Оболонь», та представники Ліги виробників харчових продуктів, Інституту екогігієни і токсикології ім. Л.І.Медведя, Союзу виробників бутильованих вод Росії, Асоціації бутильованих вод України та інші.

В ході більш ніж 3-х годинної зустрічі були прийняті наступні рішення:

- Члени асоціації висловили спільне бачення статусу фасованої питної та мінеральної води як харчового продукту, та зазначили, що на ці види продукції вимоги мають регламентуватись документами, що відносяться до сфери виробництва харчових продуктів. Таке бачення співпадає з позицією виробників питної та мінеральної води Європейського Союзу, країн Митного союзу, Міжнародної Асоціації бутильованих вод (IBWA) та Європейської Федерації бутильованих вод;

- Внести пропозиції щодо практичної реалізації доручення Президента України «Щодо заходів з активізації розвитку реального сектору економіки, активізації реформ у сферах дерегуляції, розвитку підприємництва та надання адміністративних послуг», а саме пункту 1;
- Забезпечити підготовку та внесення в установленому порядку на розгляд Верховної Ради України законопроекту «про обмеження втручання суб'єктів владних повноважень у діяльність суб'єктів господарювання»;
- Внести відповідні зміни до проекту Закону «Про здійснення державного контролю безпечності харчових продуктів та кормів, здоров’я та благополуччя тварин».
- Підготувати лист від Асоціації виробників мінеральних та питних вод України щодо внесення відповідних вищезазначених змін;
- Представити документ, що відображає вимоги до питної та мінеральної води у відповідності до Директив Європейського Союзу (ЄС 98\83, ЄС 2003\40, ЄС 2009\54, ЄС 115\2010).

Наприкінці зустрічі члени Асоціації підтримали ініціативу Почесного президента Асоціації Стрикаленко Т.В. щодо підготовки до спільної конференції виробників фасованих питних та мінеральних вод у поєднанні з щорічною Науково-практичною конференцію «Вода в харчовій промисловості» та домовилися про наступну зустріч.

***
Асоціація «Виробників мінеральних та питних вод Україні» офіційно розпочала свою роботу 24 січня 2012 року. Метою асоціації стало створення надійної платформи для забезпечення динамічного розвитку галузі виробництва природної питної води в Україні. Почесний президент асоціації - доктор медичних наук, професор, Стрикаленко Тетяна Василівна.
Асоціація «Виробників мінеральних і питних вод України» є членом Європейської Федерації Бутильованих Вод (EFBW).
До складу членів асоціації «Виробників мінеральних та питних вод Україні» вже входять компанії IDS Group Ukraine (ТМ «Моршинська», «Миргородська», «Боржомі», «Миргородська Лагідна», «Трускавецька – Трускавецька Кришталева», «Трускавецька – Аква-Еко», «Старий Миргород», «Сорочинська», «Аляска» та Aqua Life), ТОВ «Кока-Кола Україна Лімітед» (ТМ Bonaqua) і ЗАТ «Ерлан» (ТМ «Знаменівська», «Біола», «Два Океани», «Каліпсо»).
Детальну інформацію про асоціацію «Виробників мінеральних та питних вод України», а також умови вступу можна знайти на офіційному сайті: www.bottledwater.org.ua

Похожие пресс-релизы