pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Стартує шоста Міжнародна студентська олімпіада у сфері інформаційних технологій «IT-Планета»

1 жовтня 2012 стартує реєстрація навчальних закладів для участі у щорічній міжнародній олімпіаді в сфері інформаційних технологій "IT-Планета". Протягом жовтня співробітники установ вищої і середньої професійної освіти можуть зареєструвати свої навчальні заклади на сайті world-it-planet.org, забезпечивши студентам можливість перевірити свої сили в наймасштабнішій і відомої ІТ-олімпіаді на території СНД.

По закінченні реєстрації навчальних закладів заявки на участь зможуть подати самі студенти. Участь у заході безкоштовна.
Олімпіада «IT-Планета» складається з ряду очних і заочних конкурсів на знання сучасних високих технологій, розроблених такими компаніями, як Cisco, Intel, Oracle, D-Link, ЦФТ та іншими провідними міжнародними та російськими організаціями, що працюють в ІТ-сфері.
Відмінною рисою змагань є їх практична орієнтованість, яка дозволяє і самим студентам, і їх викладачам оцінити рівень не тільки теоретичних знань, але і практичної підготовки учнів.
Студенти, що показали кращі результати, можуть бути працевлаштовані як в ІТ-компанії свого регіону, так і в крупні національні і міжнародні організації-партнери олімпіади. Для цього в рамках змагань функціонує «Програма сприяння працевлаштуванню учасників олімпіади« IT-Планета ».
За результатами змагань будуть нагороджені не лише кращі студенти, але й установи вищої та середньої професійної освіти, що здійснюють найбільш якісну, на думку Оргкомітету змагань, підготовку ІТ-фахівців.

Україна в цьому сезоні виступає господарем міжнароднго фіналу (він відбудеться у травні 2013 року у Києві, на базі Київського національного університет культури та мистецтв), тому ми запрошуємо українські та міжнародні компанії, що працюють в Україні, до співпраці.

Кому і навіщо потрібна ІТ-Олімпіада?
• Роботодавцю - знайти молодих, талановитих студентів
• ІТ-вендору - просування інноваційних технологій в найбільш сприйнятливе і перспективне середовище - студентське
• ІТ-интегратору - довгострокові зв'язки з ВНЗ
• Студенту - апробацію компетенцій, підготовку до майбутньої професії, працевлаштування
• ВНЗ - пошук нових напрямків навчання, актуалізація навчальних програм, підвищення іміджу, працевлаштування студентів
• Соціально-відповідальним компаніям - імідж компанії, що піклується про майбутнє своєї країни
• ІТ-та бізнес-ЗМІ - яскрава інноваційна та соціально-значима інформаційно-насичена подія, спрямована на формування і розвиток економічного потенціалу Україні
• Всім зацікавленим - можливість впливати на процеси використання інформаційних технологій суспільством.
ІТ-олімпіада спрямована на зближення інтересів бізнесу, освіти, науки та держави, на підвищення якості освіти у сфері інформаційних технологій, підтримку ініціативної та талановитої молоді. Отримані результати допоможуть покращити існуючі та створити нові програми навчання, створити кадровий резерв талановитих молодих ІТ-фахівців для підприємств усіх галузей економіки України.
Цілі проекту «ІТ-Планета-Україна 2012/2013» – долучити до участі в ній більше 2000 студентів з більше 100 вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації, провести очні тури у 3-6 містах України, всеукраїнський фінал.
За додатковою інформацією звертайтесь до Володимира Бузмакова
• Спів-голова Міжнародного Оргкомітету Міжнародної Олімпіади «IT-Планета»
• Голова Національного оргкомітету Всеукраїнської студентської ІТ-Олімпіади «IT-Планета Україна»
• Голова Активу ВГО "Співтовариство ІТ-директорів України"
контактні дані:
e-mail [email protected]
тел. (+38044) 222-68-63
моб. (+38050) 330-23-11

Похожие пресс-релизы