pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар Бізнес» будує канали передачі даних для Річкової інформаційної служби ДП «Дельта-лоцман»

За результатами торгів на будiвництво каналiв передачi даних на рiчках Днiпро та Дунай було обрано компанію «Київстар». Для виконання цього завдання потрібно було побудувати ланку взаємозалежних каналів базових станцій, що покривають акваторію річок Дніпро та Дунай. Судна, що знаходяться на внутрішніх водних шляхах, ведуть постійний обмін навігаційною інформацією з Головним центром РІС в м. Одеса за допомогою свого радіоустаткування (суднових станцій автоматичної ідентифікаційної системи) через базові станції АІС берегового сегменту РІС.
«Це не перший досвід співпраці з «Київстар». У 2009 році на замовлення ДП «Дельта-лоцман» були побудованi канали передачі даних між об’єктами в районі Керч-Єнікальського каналу для забезпечення безпеки судноплавства у Керченській протоці», – коментує Юрій Харьков, заступник директора ДП «Дельта-лоцман» з регулювання руху суден та лоцманського забезпечення.
Головними критеріями вибору постачальника послуг у 2012 році стали такі фактори, як наявність власних антенно-щоглових споруд уздовж берегів річок, що дозволяють забезпечити безперервність радіопокриття; можливість розташування та електроживлення власного обладнання на базових станціях постачальника; об’єднання об’єктів замовника каналами передачі даних з необхідними характеристиками (відмовостійкість, захищеність, масштабованість).
«Київстар Бізнес» надає цілий комплекс послуг – від телефонії до передачі даних – та задовольняє потреби у телекомунікаціях багатьох підприємств України. Ми пропонуємо індивідуальні рішення, що враховують специфіку умов, за якими буде здійснюватися надання послуг. Забезпечення якісним зв'язком в акваторіях – це надзвичайно відповідальна задача, і ми пишаємося тим, що для її здійснення було обрано саме нашу компанію», – коментує Дмитро Торбач, спеціаліст з конвергентних рішень Кримської філії «Київстар».

Похожие пресс-релизы