pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Ексклюзивно для абонентів Київстар: Замовляй улюблені пісні «Х-Фактор» замість гудків!

Ді-Джингл дарує тобі можливість безкоштовно замовити пісні учасників проекту «Х-Фактор» замість гудків прямо під час прямого ефіру! Просто проголосуй під час голосування за улюбленого виконавця та одразу отримуй унікальну можливість заказати пісню, що він виконував у прямому ефірі, замість гудків! Шоу «Х-Фактор» розпочнеться в суботу 3 листопада о 19:00.

Щойно ти відправиш СМС на підтримку твого улюбленого співака, тобі у відповідь надійде СМС з кодом замовлення пісні, що він виконував в ефірі. Для її встановлення замість гудків тобі лише потрібно відправити безкоштовне СМС з отриманим кодом на номер 465. І твої друзі одразу зможуть насолоджуватися гарною музикою, телефонуючи тобі.
Тарифи:
Вартість замовлення акційних ді-джинглів у період проведення конкурсу – 0 грн. Термін дії мелодії – 7 днів, вартість продовження терміну дії мелодії – 0,20 коп. Абонентна плата за користування послугою «Ді-Джингл» складає лише 0,15 грн/день. Ціни вказані з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.

Похожие пресс-релизы