pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Президент Асоціації виробників мінеральних та питних вод України взяла участь у TechnologyMaster-2012

3 жовтня 2012 року президент Асоціації виробників мінеральних та питних вод України (АВМПВУ) Оксана Бамбура виступила на Другій Всеукраїнській практичній конференції «TechnologyMaster-2012: Як перетворити технологію виробництва в реальну конкурентну перевагу компанії», що проходила у виставковому центрі "Акко Інтернешнл" у місті Києві.

На початку жовтня цього року єдина в Україні професійна платформа для обговорення питань виробничих технологій зібрала біля 90 спеціалістів. Спікерами виступили представники таких компаній як концерн FreshUp, компанія «Лантманнен Акса», ООО «Тримас Груп», ГК Fozzy Group, ООО ПП «ЗИП», «КАЙДЗЕН Клуб в Україні», «Центр Бізнес-Технологій», ДП «УкрНДНЦ», (НТЗ) «Інтерпайп», «МЕТРО Кеш енд Кері Украина» та IDS Group Ukraine.

Оксана Бамбура, президент Асоціації виробників мінеральних та питних вод України та директор з якості IDS Group Ukraine, у своїй доповіді «Якість з чотирьох точок зору: алгоритм рішення проблем, пов’язаних з якістю продукції» поділилася досвідом організації технічного контролю на виробництві.

«Виявлення симптомів проблеми, пошук джерела рішень та дій з її усунення, а також ґрунтовний пост аналіз – єдиний правильний алгоритм забезпечення якості продукції. Поза сумнівом, запорукою успішного виробництва є автоматизовані системи контролю, що відповідають міжнародним стандартам, - зазначає Оксана. - Наприклад, використання нових технічних рішень на заводі «Оскар», що виробляє мінеральну воду ТМ «Моршинська», дозволяє автоматизувати процес контролю за основними технологічними параметрами».

На завершення, Оксана Бамбура підняла важливе питання об'єднання вітчизняних виробників і постачальників в асоціації. «Це, в першу чергу, дозволяє захистити інтереси компаній та вчасно отримувати інформацію про нові законопроекти і постанови», - зазначила Оксана. Прикладом такого об’єднання є Асоціація виробників мінеральних та питних вод України, яка успішно функціонує з початку 2012 року. Нещодавно відбулася вже друга зустріч експертів та представників компаній – членів Асоціації. Під час наради було ініційовано процес створення гармонізованих з Європейськими Директивами нових гігієнічних норм для фасованих питних та мінеральних вод та наступне їх подання на розгляд до МОЗ України.

(Фото взяте з сайту trademaster.ua)

***
Асоціація виробників мінеральних та питних вод Україні офіційно розпочала свою роботу 24 січня 2012 року. Метою асоціації стало створення надійної платформи для забезпечення динамічного розвитку галузі виробництва природної питної води в Україні. Почесний президент асоціації - доктор медичних наук, професор, Стрикаленко Тетяна Василівна.
Асоціація Виробників мінеральних і питних вод України є членом Європейської Федерації Бутильованих Вод (EFBW).

До складу членів Асоціації виробників мінеральних та питних вод України вже входять «Миргородський завод мінеральних вод» (ТМ «Сорочинська», «Миргородська», «Миргородська Лагідна» та «Старий Миргород»), Моршинський завод мінеральних вод «Оскар» (ТМ «Моршинська» та «Моршинська Спортік»), Трускавецький завод мінеральних вод (ТМ «Трускавецька – Трускавецька Кришталева» та «Трускавецька – Аква-Еко»), а також компанії ПРаТ «ІДС», ТОВ «Кока-Кола Україна Лімітед» (ТМ Bonaqua) і ЗАТ «Ерлан» (ТМ «Знаменівська», «Біола», «Два Океани» та «Каліпсо»).

Детальну інформацію про Асоціацію виробників мінеральних та питних вод України, а також умови вступу можна знайти на офіційному сайті: www.bottledwater.org.ua

Похожие пресс-релизы