Coca-Cola вже розпочала святкування Нового року. Приєднуйтесь та зустрічайте свято разом!

У час, коли світ перебуває в очікуванні одного з найбільш яскравих родинних свят, українці вже можуть зустрічати Санту – він приготував новорічні подарунки і вже вирушив до українських домівок, щоб разом із Coca-Cola дарувати мільйонам українців незабутні враження та святковий настрій у колі родини та друзів.

За давньою доброю традицією новорічні свята до нас приходять разом із
Coca-Cola. Акорди мелодії «Свято наближається», яка здобула любов українців, вже давно стали позивними низки яскравих новорічно-різдвяних свят. Разом із різнокольоровими гірляндами, що прикрашають домівки, міста та села, червоними вантажівками, що мандрують Україною, мелодія «Свято наближається» для багатьох з нас стала атрибутом новорічного свята.
Щороку Coca-Cola першою розпочинає святкування яскравими медійними проявами: 1 грудня на національному телебаченні розпочалася трансляція новорічного рекламного ролика, відзнятого у Німеччині глобальною командою Coca-Cola.
Трек, який супроводжує відеоряд цього року, став результатом співпраці з відомим українським композитором, музикантом та аранжувальником Дмитром Шуровим. Дмитрові вдалося надати мелодії нового забарвлення та ритму. Так, улюблена багатьма «Свято наближається!» зазвучала модерново. Зараз трек є унікальним сплавом академічної основи із сміливим, прогресивним баченням музики.
Окрім телевізійного ролика Coca-Cola приготувала для споживачів нестандартні зовнішні прояви, фантастичні WOW дисплеї в магазинах та багато іншого.
Новорічна кампанія бренду також охопила Інтернет мережу і триватиме до 6 січня 2013 року. На офіційній сторінці бренду - www.coca-cola.ua - розміщено детальні умови акції, де усі бажаючі також зможуть завантажити святкові рінгтони для своїх мобільних пристроїв, створити яскраві електронні листівки від Coca-Cola або оригінальні листівки зі своєю світлиною та поділитися радістю свята з близькими та друзями.
Новорічний настрій та дух свята завітав і до роздрібних мереж – адже у масштабній промо-кампанії, яку цього року запустила Coca-Cola, окрім напою Coca-Cola, беруть участь Sprite та Fanta Orange (1л, 1,5л та 2л).
Щодня у якості призів Coca-Cola дарує споживачам можливість зібрати «теплу компанію» плюшевих полярних ведмедиків або ж стати власником сертифіката номіналом 5000 грн. на святкування Нового року в колі близьких людей. Для того, щоб взяти участь у акції потрібно лише придбати акційний напій та зареєструвати код, вказаний на етикетці.
Додаткова інформація:
Компанія Coca-Cola – найбільший у світі виробник напоїв, дарує споживачам свіжість більш ніж 500 газованих та негазованих напоїв. Окрім Coca-Сola, найдорожчого бренду у світі, до портфоліо Компанії входять бренди загальною вартістю 15 мільярдів доларів, такі як Diet Coke®, Fanta®, Sprite®, Coca-Cola Zero®, Vitaminwater®, Powerade®, Minute Maid®, Simply® and Georgia® та Del Valle®. Глобально, наша компанія - постачальник №1 газованих напоїв, кави, соків та соковмісних напоїв. Ми маємо найбільшу систему дистрибуції по всьому світу, споживачі більш ніж у 200 країнах світу насолоджуються нашими напоями, споживаючи 1.8 мільярда порцій на день. Беручи на себе зобов’язання щодо стійкого розвитку суспільства, наша Компанія спрямовує свою діяльність на ініціативи щодо зменшення наслідків діяльності людства, підтримує активний, здоровий спосіб життя, створює безпечне середовище для наших колег та партнерів, сприяє підвищенню економічного розвитку суспільств на ринках, де здійснює діяльність Компанія. Спільно з нашими партнерами по розливу, ми знаходимось в 10 найкращих у світі приватних роботодавців, до системи якого залучено більше 700000 чоловік. Для отримання додаткової інформації, відвідайте www.coca-colacompany.com додайте нас у Twitter’і за посиланням twitter.com/CocaColaCo або відвідайте наш блог на www.coca-colablog.com.0