pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Полтавський апеляційний суд відмовив у закритті карної справи проти директора Миргородського заводу мінеральних вод

3 грудня 2012 р. Полтавський апеляційний суд відмовив у задоволенні апеляції на постанову про порушення кримінальної справи проти директора заводу Валерія Сенька. Біля суду відбувся мітинг - пікет працівників Миргородського заводу мінеральних вод, в якому взяли участь близько 300 людей. Вони вимагали припинити кримінальне переслідування керівництва заводу, припинити спроби рейдерського захоплення підприємства, надати можливість спокійно працювати.

18.10.2012 р. податкова міліція у Полтавській обл. порушила кримінальну справу проти генерального директора та бухгалтера ПАТ «Миргородський завод мінеральних вод» в зв’язку з нібито ухиленням від сплати податків на суму 2,9 млн. грн. Справу було порушено без проведення податковими органами перевірки та складення відповідного акту. В межах кримінальної справи на підприємстві, за місцем проживання співробітників підприємства проводились обшуки, було вилучено сервер, жорсткі диски, фінансову документацію підприємства, проводились допити співробітників – всі вказані дії відбувалися з грубим порушенням чинного законодавства.
Нагадаємо, що формальним приводом для початку рейдерської атаки на Миргородський, Моршинський та Трускавецький заводи мінеральних вод, які входять до складу компанії IDS Group Ukraine, послужили рішення районних судів Полтавської та Львівської областей.
Суд не взяв до уваги заяви представників IDS Group Ukraine про порушення, допущені слідчими органами.
«Ми здивовані рішенням апеляційного суду, оскільки воно повністю протирічить позиції Вищого Адміністративного Суду України. Відповідно, ми маємо намір оскаржувати прийняте сьогодні рішення касаційною скаргою, а за необхідності – навіть у Європейському Суді з прав людини», заявили після завершення суду представники компанії.

За додатковою інформацією, прохання звертатися в прес-центр компанії:

Юлія Василенко
[email protected]
office: +38 044 201 10 95
mob: + 38 050 654 92 72

Миргородський завод мінеральних вод - потужне підприємство, провідний національний виробник у сегменті природних мінеральних вод. На заводі встановлене найсучасніше высокотехнологічне оснащення, сертифіковане за найвищими міжнародними стандартами. На підприємстві працює 300 чоловік. Миргородський завод мінеральних вод один з найбільших платників податків у регіоні, лише за 10 міс поточного року в бюджети всіх рівнів вже відраховано більше 50-ти мільйонів гривень податків.

Компанія IDS Group Ukraine, до складу якої входить Миргородський завод мінеральних вод – великий та сумлінний платник податків. За 2011 рік компанія сплатила більше 211 млн грн. податків та зборів. Лише за перші 6 месяців 2012 року відрахування склали більше 140 млн грн.

Похожие пресс-релизы