pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Ексклюзивні умови кредитування клієнтів Студіо Модерна

Більш детально про умови кредитування можна дізнатися завітавши на сайт http://www.topshoptv.com.ua/.Компанія Студіо Модерна розширює свою мережу по всій Україні кожного дня і робить все, щоб придбання товару у нас робило ваше життя більш простішим та комфортним.
Саме піклуючись про своїх клієнтів Студіо Модерна поспішає оголосити про нову програму кредитування «Зелений кредит» від УкрСиббанку. Дана програма кредитування це можливість придбати потрібні вам речі вже сьогодні. Навіщо чекати, коли ви можете замовити кредит прямо не виходячи з дому?
Оформити кредит на товар, що Вас зацікавив, дуже просто. Для цього лише потрібно подзвонити в наш колл-центр, повідомити свої контактні та паспортні дані, після цього отримати рішення про кредит і відвідати найближче відділення банку для підписання договору. Після оформлення всіх документів замовлений товар буде доставлений кур’єром або поштою.
Для оформлення кредиту необхідно бути віком від 21 до 65 років, мати паспорт громадянина України, ідентифікаційний код та бути офіційно працевлаштованим.
Умови ж кредитування максимально лояльні для наших клієнтів не високий перший внесок (10%), низька ставка (лише 0,01%), оптимальний термін кредитування (до 24 місяців) та дострокове погашення без комісії! Більш детально про умови кредитування можна дізнатися завітавши на сайт http://www.topshoptv.com.ua/.
Також, до 31 грудня 2012 року, ви зможете придбати матраци Дормео за спеціальними умовами. Студіо Модерна пропонує Вам унікальні кредити для придбання матраців Дормео – зробивши перший внесок лише в розмірі 10% та виплативши кредит протягом 3 місяців, переплата буде складати 0%!
Більш детально про умови кредитування можна дізнатися завітавши на сайт http://www.topshoptv.com.ua/

Похожие пресс-релизы