pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

BFM Group розробляє бізнес-плани індустріальних парків

Фахівці BFM Group Ukraine прийняли участь у розробці бізнес-плану індустріального парку на півдні України. Замовником проекту виступив орган місцевого самоврядування.
У рамках комплексу робіт була проведена експертиза території, об'єктів інженерної інфраструктури (електро-, газо-, водопостачання і водовідведення, телекомунікації, тощо), розроблений технічний паспорт пропонованої до забудови земельної ділянки, проведено комплекс маркетингових досліджень, розроблено концепцію промислового парку, прораховані кошториси та графіки реалізації усіх етапів проектування і капітального будівництва з підключенням до мереж, прораховані багатоваріантні фінансові моделі з визначенням економічної ефективності проекту.

Досвід фахівців компанії дозволив внести ряд конструктивних пропозицій щодо проекту індустріального парку, що дозволяє врахувати кадровий потенціал регіону, транспортну інфраструктуру, соціальну складову, визначити формат учасників та інвесторів.

При проведенні робіт був вивчений зарубіжний досвід зон технологічного розвитку, вибрані необхідні пріоритети.

Даний проект буде включений до Реєстру індустріальних парків, що дозволить отримати додаткові пільги, преференції та державну підтримку відповідно до Закону України "Про індустріальні парки", що набрав чинності у вересні 2012р.

Інвестиційно - проектна компанія BFM Group Ukraine відома на ринку своєю участю в реалізації ряду знакових проектів високотехнологічних виробництв у харчовій, будівельній та хімічній галузях промисловості України.
Також компанія надає послуги аутсорсингу передінвестиційних досліджень та розроблення інвестиційної документації ( бізнес-плани, ТЕО, інвестиційні меморандуми, фінансові моделі бізнесу, експертиза поточного стану та розробка стратегій розвитку підприємств при підготовці до операцій M & A).

Прес-служба
BFM Group
http://bfm-ua.com
Оксана Бєляєва
+380 44 223 36 88
E-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы