pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Інформуємо та долучаємо до співпраці

Податківці Голосіївського району налагоджують інформаційні зв'язки.

У рамках вже всім добре відомої кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2012 році, податківці Голосіївського району продовжують проводити активну, широкомасштабну агітаційно-інформаційну роботу. Однією із складових у цьому процесі є залучення широкого кола осіб різних верств населення до сумлінного подання декларацій про майновий стан та доходи.
Від так, спеціалісти управління взаємодії зі ЗМІ та громадськістю та управління оподаткування фізичних осіб завітали до ЖКГ 108 на вул. Академіка Заболотного 20а. Сьогодні про умови кампанії декларування можна дізнатися звідусіль: радіо, телебачення, в мережі інтернет, в метрополітені, на вокзалах, автостанціях та інших багатолюдних місцях.
Таким чином, все більше платників податків можуть дізнатися про те, як важливо декларувати свої доходи і що від цього напряму залежить майбутнє громадян та держави в цілому. Приємним став той факт, що працівники ЖКГ з розумінням віднеслися до розповсюдження друкованої продукції, допомогли розмістити на стенді плакат та наклейки з символікою «Декларування-2013» та пообіцяли долучитись до проведення цієї кампанії. А податківці, в свою чергу, висловили щиру подяку за активну співпрацю.
Нагадаємо, що кампанія триватиме до 1 травня 2013 року. Запрошуємо кожного платника податків виконати свій громадянський та конституційний обов’язок! Адже свідоме декларування своїх доходів та сплата податків українцями – вірний шлях до побудови європейського суспільства.

ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Похожие пресс-релизы