pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

40 тисяч нових клієнтів обрали КРЕДОБАНК

За підсумками 2012 року новими клієнтами КРЕДОБАНКу стало понад 40 тисяч фізичних та юридичних осіб, а їх загальна кількість перевищила 420 тисяч. Таким чином, приріст числа клієнтів у 2012 році виявився майже на 60% вищим за приріст у попередньому році.
Зростання клієнтської бази КРЕДОБАНКу було досягнуто, насамперед, завдяки збільшенню зацікавленості фізичних осіб продуктами та послугами банку. Загальна кількість клієнтів-фізичних осіб у 2012 році зросла на 11% у порівняні з 2011 роком і станом на початок 2013 року склала 390 тисяч осіб. Збільшення кількості роздрібних клієнтів позитивно відобразилось на динаміці портфелю кредитів фізичним особам, який зріс протягом року на 30%, та на обсягу коштів фізичних осіб, розміщених в КРЕДОБАНКу.
Збільшення кількості клієнтів і обсягів діяльності зміцнило позиції КРЕДОБАНКу на банківському ринку. За даними Національного банку України ринкова частка банку за підсумками минулого року зросла за більшістю показників. Також КРЕДОБАНК увійшов до ТОП-30 українських банків за обсягом кредитів, наданих фізичним особам.
– Нашому банку, як одному із лідерів банківського ринку Західного регіону та члену групи капіталу найбільшого польського банку PKO Bank Polski SA, довіряють не тільки роздрібні клієнти, але й підприємства малого і середнього бізнесу з усіх регіонів України, - зазначає перший заступник голови правління КРЕДОБАНКу Марцін Куксіновіч. – Так, у 2012 році клієнтами банку стали понад 1 500 юридичних осіб і підприємців, а загальна чисельність таких клієнтів зросла до 35 тисяч. Ріст кількості бізнес-клієнтів, збільшення залишків на їх рахунках, а також обсягів фінансування наданого банком таким клієнтам, підтверджує правильність підходів, якими банк керується при роботі з клієнтами, та професіоналізм його команди. В роботі з клієнтами малого і середнього бізнесу пріоритетом для нашого банку є швидкість в прийнятті рішень, партнерський характер відносин та супровід кожного клієнта професійним менеджером-консультантом.

Похожие пресс-релизы