pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Новий рівень співпраці

ДПІ Голосіївського району столиці нагадує про необхідність переобладнання РРО.

ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС нагадує власникам касових апаратів, що до 1 липня поточного року необхідно подбати про доопрацювання касової техніки або придбання нової, яка створює електронну касову стрічку.
Слід зазначити, що Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій оновлено наказом ДПС України від 05.03.2013 № 51. Цей документ передбачає розширену версію внутрішнього програмного забезпечення, що дає можливість передачі контрольно-звітної інформації до органів податкової служби. В результаті, це значно спрощує процес звітності: не потрібно буде надавати щомісячно паперові звіти до 15 числа – економія часу. Не потрібно буде купувати, роздруковувати та зберігати протягом 3х років рулони паперової контрольної стрічки. Ну, і остання вагома перевага - використання контрольної стрічки призведе до скорочення перевірок платників податків.
Згідно з новим обов’язковим порядком звітування, копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків формуються на контрольній стрічці в пам’яті касового апарату або модему, який до нього приєднаний. Один раз на добу цей звіт автоматично, без втручання користувача РРО, передається на сервер обробки інформації податкової служби.
Протягом першого півріччя 2013 року не застосовуватимуться штрафні санкції до користувачів касових апаратів за неподання до органів податкової служби електронної касової стрічки провідними або без провідними каналами зв’язку. Але часу залишилось не так вже й багато, тому, шановні підприємці, платники податків, поспішайте перейти на новий рівень співпраці з органами податкової служби.

ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Похожие пресс-релизы