pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

UCRA підтвердило кредитний рейтинг АТ «ЄВРОГАЗБАНК» на рівні «uaBBB +»

16 квітня 2013 «Українське кредитно-рейтингове агентство» оголосило про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу «uaBBB +» Публічного акціонерного товариства «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ГАЗОВИЙ БАНК». Прогноз рейтингу «стабільний». У рамках поновлення кредитного рейтингу використовувалася фінансова звітність АТ «ЄВРОГАЗБАНК» за 2009-2012 р., а також внутрішню інформацію, надану банком у ході рейтингового процесу.
Публічне акціонерне товариство «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ГАЗОВИЙ БАНК» здійснює діяльність на банківському ринку з жовтня 2006 року. Основними власниками Банку є члени сім'ї Івченко, яким безпосередньо належить більше 87% акцій. АТ «ЄВРОГАЗБАНК» займає 59 місце в банківській системі за розміром чистих активів (ІІІ група), 86 - за розміром балансового капіталу і 48 - за обсягом депозитів фізичних осіб. Установа обслуговує більше 20 тис. клієнтів (в т.ч. 18 тис. фізичних осіб), а його регіональна мережа представлена 20 відділеннями в 12 областях України. Банк також активно продовжує розвивати картковий бізнес. У 2013 році власники планують збільшити акціонерний капітал установи на 40 млн. грн., Про що прийняте відповідне рішення Загальних зборів акціонерів у листопаді 2012 року. Чистий прибуток Банку за підсумками 2012 року складе 2,6 млн. грн.
Рівень рейтингу відображає поліпшення ринкової позиції банку внаслідок розширення регіональної мережі, зростання обсягів карткового бізнесу та кількості клієнтів в цілому; незначну частку простроченої заборгованості в кредитному портфелі; прийнятні показники ліквідності і збалансованість активів і пасивів за строками до погашення.
Прогноз рейтингу «стабільний» свідчить про відсутність передумов для зміни рейтингу.

Прес-служба: АТ «ЄВРОГАЗБАНК»
моб. (067)444-30-01
тел. (044) 536-92-10 (вн. 1402)

Похожие пресс-релизы