pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Львові за участі Turkish Airlines відбувся V Весняний діловий форум

19 квітня у Львові відбувся п’ятий «Весняний діловий форум». Цього року цей масштабний захід, традиційно присвячений темі стану бізнес середовища у Львові й в Україні в цілому, відвідало близько 200 гостей.

Окрему увагу було приділено розвиткові туризму. Це важливе для Львову і для усього регіону питання на окремій секції обговорювали представники крупних місцевих та глобальних компаній.

Організатор «Весняного ділового форуму», керуючий партнер ТОВ «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз» Володимир Глащенков: «Ми доклали максимум зусиль для того, щоб на цьогорічному форумі були присутні саме ті компанії і спеціалісти, які віднайшли свій секрет успіху і можуть ним поділитися. І щоб кожен з учасників після цього заходу отримав якісь нові ідеї не тільки для розвитку свого бізнесу, але і міста, і України в цілому».

Серед учасників секції - комерційний директор представництва Turkish Airlines у Львові Айхан Аксой,
заступник начальника управління економіки Львівської міської ради Вікторія Довжик, директор ивент-компанії «Дік-Арт» Андрій Сидор, голова Львівського Туристичного Альянсу Лев Підлісецький, а також керуючий партнер компанії «A und O Reisewelt UG».

Підчас заходу учасники ділилися своїм бачення шляхів подальшого розвитку туризму у Львові та досвідом успішної реалізації проектів з популяризації міста Лева.

Комерційний директор представництва Turkish Airlines у Львові Айхан Аксой: «Львів - одне з найгарніших міст Європи, з визначною історією та гарними традиціями, а також зі зручною транспортною розв’язкою до найбільших курортів Карпат. Turkish Airlines докладає великих зусиль для сприяння розвиткові регіонів своєї присутності, і у Львові ми досягли значних успіхів. Зокрема, ми неодноразово організовували промо-тури для турецьких журналістів та туристичних агенцій, де розповідали та показували принади цього чарівного міста. Ми розміщували статтю про Львів у нашому бортовому журналі, видавали путівники по Львову, які розповсюджували серед пасажирів. Також Turkish Airlines постійно стає партнером великих культурних заходів міста, серед яких Lviv Fashion Week, фестиваль шоколаду, Етновир. А цього року авіакомпанія стала офіційним партнером Львівської філармонії».

Про авіакомпанію Turkish Airlines
Turkish Airlines (Türk Hava Yolları або THY) було створено в 1933 році із флотом, що складався з п'яти літаків. На сьогоднішній день компанія має 211 пасажирських і вантажних літаків, що робить її п'ятою за величиною авіакомпанією в світі. Turkish Airlines літає у 221 напрямок (185 міжнародних і 37 внутрішніх). У 2012 році Turkish Airlines надала послуги більш ніж 39 мільйонам пасажирів по всьому світу. Це одна з найбільш швидкозростаючих авіакомпаній, що є членом Star Alliance.
Два роки поспіль Turkish Airlines отримує престижну нагороду Skytrax (групи споживчого рейтингу) в номінації «Кращий європейський авіаперевізник». Авіакомпанія також є лауреатом «Вибір пасажирів» від Skytrax. Крім того, Turkish Airlines була відмічена за кращий кейтерінг, краще харчування на борту, кращі преміум крісла економ-класу, і має багато інших нагород згідно з рейтингами Skytrax і Skyscanner.
В Україні Turkish Airlines має офіси у Львові, Одесі, Дніпропетровську, Донецьку, Сімферополі та Києві.
www.turkishairlines.com

Похожие пресс-релизы