pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Повний розпродаж» автомобілів ЗАЗ зі знижками до 9060 грн триває!

Стати власником нового авто від ЗАЗ із безпрецедентною знижкою? – реальніше не буває!Кампанію «Повний розпродаж», що розповсюджується на модель ЗАЗ VIDA2012 року випуску, продовжено до 30 червня 2013 року.

Офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ у лютому нинішнього року запропонував своїм клієнтам вигідну можливість прибдати нове авто зі знижками до 9060грн. Відтепер цю унікальну пропозицію продовжено до 30 червня 2013 року.

Із початку старту кампанії у лютому нинішнього року уже понад 600 співвітчизників стали щасливими власниками нових автомобілів ЗАЗ VIDA. У рамках запропонованих знижок «Кращий доступний автомобіль 2013 року» у своїй базовій комплектації коштує 82 200 грн. ЗАЗ VIDA в кузові седан з АКПП у комплектації «люкс» - усього 104 300 грн з урахуванням знижки 8980 грн. А прихильники авто у кузові хетчбек оцінять ЗАЗ VIDA з АКПП виробництва 2012 усього за 103 900 грн., зі знижкою, що сягнула 9060грн! В комплектації авто – кондиціонер, центральний замок, передні електричні склопідйомники, зовнішні дзеркала з електрорегулюванням і підігрівом та також інші опції, притаманні сучасному та комфортному авто. До того ж, знижені ціни розповсюджуються і на нові модифікації ЗАЗ VIDA із більш потужним 109-сильним двигуном австрійської розробки ACTECO, що встановлюються на модель в обох кузовах – седан та хетчбек.

Як і раніше, придбати нові автомобілі ЗАЗ VIDA можливо в кредит на вигідних умовах, що пропонує фінансовий партнер «Ідея Банк». Кредитна програма «Авто під 0,001% на 18 місяців», що діє до 30 червня 2013 року, пропонує клієнту максимальний пільговий період – до 18 місяців, та термін кредитування - до 7 років. При цьому річна відсоткова ставка складає лише 0,001% протягом пільгового періоду.

«Повний розпродаж» діє у всій дилерській мережі «АвтоЗАЗ-сервіс».

Скористайтеся унікальним шансом придбати якісне авто за низькою ціною!

Більш детальна інформація про моделі ЗАЗ – на сайті www.zaz.ua а також за телефоном «гарячої» лінії: 0 800 500 233 (дзвінки зі стаціонарних телефонів України безкоштовні).

Похожие пресс-релизы