pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Фонд Ігоря Янковського проведе Українське прийняття на 66-у Каннському кінофестивалі

Всеукраїнський благодійний фонд Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього» 23 травня у четвер проведе на бульварі Круазетт у Каннах (Франція) Українське прийняття на честь молодих кінематографістів, що беруть участь у Short Film Corner - офіційній програмі 66-го Каннського кінофестивалю, а також з нагоди 25-річчя присутності Міжнародного кінофестивалю «Молодість» у Каннах.

Каннський Short Film Corner - важлива платформа для режисерів короткометражних фільмів. З 2004 року продюсери і режисери вибрали Short Film Corner для презентації своїх фільмів, обговорень майбутніх проектів та втілення їх у життя.

Як відомо, цього року для участі у програмі Short Film Corner у Каннах були відібрані 12 українських короткометражних робіт: «Закон Мерфі», режисер Ольга Карплюк, «Дорога», реж. Максим Ксенда, «Постскриптум», реж. Анастасія Храмова, «Уроки української», реж. Руслан Батицький, «У ванній», реж. Ігор Морозов, «Жовта квітка для месьє Бурійона», реж. Лариса Артюгіна, «Структура кави», реж. Олег Бобало-Яремчук, «Портрет», реж. Анастасія Старова, «18 +», реж. Роман Бровко, «Німфи», реж. Олег Борщевський, «Здогадайтеся», реж. Микола Литвин, «Повернення (множина)», реж. Олександр Ратій.

Спеціальною подією «української вечорниці» на бульварі Круазетт стане виступ молодого талановитого українського бандуриста – віртуоза Ярослава Джуся, композитора, аранжувальника, лауреата українських та міжнародних конкурсів, півфіналіста та володаря призу глядацьких симпатій головного шоу країни «Україна має талант», засновника гурту "Шпилясті кобзарі".

Ярослав Джусь – представник свідомої, ініціативної та прогресивної молоді, гідна зміна, талановитий музикант та викладач, з якого беруть приклад його учні та однолітки. Талановитий музикант поєднує у своїх творах та проектах непоєднувані на перший погляд речі – народну творчість та сучасне мистецтво. Однаково легко володіючи обома інструментами, він пише музику до короткометражних кінофільмів та відео-поезій, імпровізує та синтезує відомі народні твори із сучасними ритмами.

Як повідомлялося, цього року Український національний павільйон шостий рік поспіль стане майданчиком для роботи українських та європейських кінопрофесіоналів на кіноринку Каннського кінофестивалю. Він об’єднає представників продакшн-компаній, а також незалежних українських режисерів і продюсерів, дистриб’юторів та фестивальних менеджерів. Заплановано, що в рамках роботи Українського павільйону сучасне українське кіно буде представлене не лише оригінальними завершеними проектами, але й роботами, що перебувають на різних стадіях виробництва.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ФОНД:

Всеукраїнський благодійний фонд Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього» є благодійною організацією, що на засадах добровільності об’єднала однодумців, які спрямовують свої зусилля на створення та реалізацію доброчинних культурологічних та освітніх проектів й програм в Україні.

Мета ВБФ «Ініціатива заради майбутнього» - разом з однодумцями підтримувати талановиту творчу молодь, сприяти створенню у державі гуманного висококультурного суспільства.

Ключові напрямки діяльності Всеукраїнський благодійний фонду «Ініціатива заради майбутнього»:

Освітньо-наукові програми, в рамках здійснення яких Фонд прагне сприяти розвитку науки та культури, надавати допомогу молодим вченим, студентам та обдарованим дітям.

Історико-культурні програми націлені на охорону і збереження щедрої культурної та духовної спадщини України і світу, поліпшення історико-культурного середовища, відродження пам'яток історії та культури.

Медично-реабілітаційні програми покликані пропагувати здоровий спосіб життя, сприяти вдосконаленню системи охорони здоров'я, розвитку масової фізичної культури, спорту і туризму, а також спрямовують доброчинні кошти на сприяння соціальній реабілітації малозабезпечених, безробітних, інвалідів війни, бойових дій, ветеранів військової служби та інших осіб, які потребують піклування.

Екологічно-природничі програми, спрямовані на захист природно-заповідного фонду України та розвиток природоохоронної справи.

Всеукраїнський благодійний фонд «Ініціатива заради майбутнього» відкритий для співпраці з кожним, хто розділяє цілі та прагнення організації, та щиро бажає зробити свій власний внесок у загальнодержавну справу розвитку доброчинності в Україні.

Якщо вас цікавить додаткова інформація щодо діяльності Всеукраїнського благодійного фонду «Ініціатива заради майбутнього», будь ласка, звертайтеся до Інформаційної Служби:

Тел.: +380 44 459 0304;
Факс: +380 44 459 0305;
Моб.: +380 97 221 2578.
E-mail: [email protected]
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД
«ІНІЦІАТИВА ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО»
БЦ "Горизонт Парк" корп. 1, 5 поверх
вул. Амосова, 12, м. Київ, 03680, Україна

Похожие пресс-релизы