pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Кращий водій України 2013» уже на старті!

Україна вдруге визначить свого кращого водія! Журнал «Автоцентр» проводить всеукраїнський конкурс «Кращий водій України 2013», переможець якого отримає у подарунок новий автомобіль ЗАЗ VIDA від Головного партнера конкурсу – дистриб'юторської компанії «АвтоЗАЗ-сервіс».

Ти кращий водій України? – маєш можливість довести це! Професіонали та любителі, чоловіки та жінки та просто всі бажаючі зі стажем водіння авто від 2-х років – кожен матиме шанс випробувати свої сили та позмагатися за титул кращого водія України! Всеукраїнський конкурс «Кращий водій України 2013» уже розпочався! Так, із 6 травня стартувала реєстрація на участь у конкурсі на сайті autocentre.ua. Також реєстраційні анкети розміщені у друкованих виданнях «Автоцентр», «Автобазар», Auto Bild і Motor News. Відповівши правильно на 9 із 10 питань анкети, можна стати учасником 2-го практичного та найцікавішого етапу конкурсу, що пройде у 8-ми найбільших містах України за наступним графіком:

Київ – 01.06.2013
Львів – 22.06.2013
Сімферополь – 06.07.2013
Одеса – 13.07.2013
Запоріжжя –27.07.2013
Дніпропетровськ – 03.08.2013
Донецьк –17.08.2013
Харків – 31.08.2013

2-ий практичний етап конкурсу проводитиметься на автомобілях ЗАЗ VIDA, наданих Головним партнером – дистриб’юторською компанією «АвтоЗАЗ-сервіс», та відбуватиметься щосуботи – дійсно зручний час для кожного бажаючого долучитись до участі, у якості учасника чи просто глядача. Учасники етапу вправлятимуться у своїх практичних вміннях водити авто у 4-х завданнях. У кожному із міст до участі у конкурсі за результатами анкетування буде запрошено 18 учасників. До них у змаганні приєднаються ще 2 учасники – «джокери» – що прийдуть на автомобільну подію у своєму місті та заповнять анкету безпосередньо у день проведення змагання. 2 переможці, які найшвидше виконають поставлені завдання і наберуть мінімальну кількість штрафних балів, потраплять до фіналу, що відбудеться
8 вересня 2013 року під час Столичного Автошоу. Саме тут, у ході головного автомобільного свята столиці, серед 16 фіналістів буде проведено заключний чемпіонат, та обраного найкращого! Щасливий переможець на додачу до «народного» титулу «Кращий водій України 2013», отримає заслужений приз – нове авто ЗАЗ VIDA!

«Минулого року конкурс справді знайшов відклик серед співвітчизників – понад 3,5 тис. заповнених анкет учасників. – розповідає Генеральний директор компанії «АвтоЗАЗ-сервіс» Андрій Залуцький. – Маємо сподівання, що цьогоріч конкурс «Кращий водій в Україні 2013» викличе не менший інтерес. Чекаємо усіх водіїв-ентузіастів, готових боротися за звання «кращого». Ну і звичайно, найдостойнішому – наш подарунок – автомобіль ЗАЗ VIDA»

До того ж, паралельно з конкурсом у кожного із відвідувачів заходу буде можливість протестувати будь-який із автомобілів модельної лінійки ЗАЗ – VIDA, Forza, Lanos, Sens, Lanos Pick-up – та поділитися своїми враженнями із журналістами провідних українських автомобільних медіа.

Автомобільне літо з «Кращим водієм України 2013» розпочинається!
1-ий із практичних етапів конкурсу – уже 1 червня, під час міжнародного автосалону SIA’2013 у Києві. Прийди, побач, переможи!

Більше інформації про конкурс «Кращий водій України 2013» та офіційні умови на сайтах www.zaz.ua та www.autocentre.ua

Приєднуйтесь до ЗАЗ у соціальних мережах:

http://www.facebook.com/autozaz.ua
http://vk.com/autozaz_ua
http://www.youtube.com/user/avtozazua

Додатково
Філія «АвтоЗАЗ-сервіс» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ в Україні. З 2002 року компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ЗАЗ представлена автомобілями ЗАЗ Vida, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens, ЗАЗ Lanos Pick-up.

Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» - це розвинена мережа дилерських центрів, що налічує понад 150 сервісних станцій і автосалонів по всій Україні; це повний комплекс послуг, починаючи з тест-драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування і закінчуючи офіційним гарантійним та післягарантійним сервісним обслуговуванням; це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ЗАЗ у будь-якому куточку України.

Похожие пресс-релизы