pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Працівники «Кредобанку» зібрали понад 18 тисяч гривень для підшефних дитячих закладів

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей працівники «Кредобанку» зібрали більш як 18 тисяч гривень, які будуть спрямовані на поліпшення добробуту дітей-сиріт та дітей з особливими потребами – вихованців дитячих закладів Львівської області, якими опікується банк. Кошти було зібрано на доброчинному аукціоні, який відбувся в рамках сімейного свята для працівників банку 1 червня.
На доброчинний аукціон було виставлено вироби ручної роботи, авторами яких є працівники банку, а також цінні подарунки, отримані «Кредобанком» протягом 2012 року. Спеціальним гостем свята став переможець телевізійного проекту «Голос країни-2» телеканалу «1+1» Павло Табаков, який запропонував на аукціон диск із своїм найновішим альбомом «Мій світ» та автографом автора. Усі зібрані кошти будуть використані на закупівлю товарів першої необхідності для Буківського дитячого будинку-інтернату та Роздільського дитячого будинку-інтернату, що у Львівській області.
«У Міжнародний день захисту дітей ми вже традиційно не забуваємо про дітей, яким бракує найголовнішого – родинного тепла, про дітей, які мають особливі потреби, – говорить голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Цього року ми зібрали кошти для придбання найнеобхіднішого для вихованців інтернатів, а також запросили дітей з сиротинців відзначити це свято разом із дітьми наших працівників».
Сімейне свято для родин працівників банку та дітей з інтернатів відбулося в головному офісі банку у Львові. Участь у святі взяли вихованці підшефних інтернатів Львівщини. Під час свята діти мали змогу спробувати свої сили в конкурсі дитячого малюнка, отримати майстер-клас з основ футболу від тренера молодіжної команди ФК «Карпати» та екс-капітана «Карпат» Андрія Тлумака, послухати добру музику та розважитися разом з аніматорами на різноманітних атракціонах та конкурсах.
Відео можна подивитись за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=nLOeI4a5mv4

Похожие пресс-релизы