pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Більш якісне тестування ПЗ в Україні відповідно до міжнародних стандартів - це реальність

7 червня ще три фахівці з тестування компанії Softengi успішно пройшли сертифікацію ISTQB (International SoftwareTesting Qualifications Board) - Міжнародної колегії по кваліфікації фахівців тестування програмного забезпечення (ПЗ), тим самим поповнивши команду з вже 9 сертифікованих ISTQB фахівців тестування в компанії. Така команда кваліфікованих фахівців в черговий раз підтверджує, що тестування ПО за міжнародними стандартами в Україні є можливим.
Раніше, 2012 року, 6 осіб з команди тестувальників компанії вже отримали сертифікати ISTQB і звання ISTQB CertifiedTester - сертифікований спеціаліст з тестування за програмою ISTQB. Сертифікація по даній програмі передбачає попередню підготовку, яка єдина для всіх фахівців тестування по всьому світу, і спрямована на уніфікацію умінь і навичок такого роду фахівців у різних країнах.
ISTQB® Certified Tester - це перша і єдина міжнародна програма, яка дозволяє не тільки отримати необхідну освіту у сфері тестування ПЗ, але і дає можливість фахівцям тестування отримувати кваліфіковані знання з даного предмету. Таким чином, підвищуються їх знання та вміння, і якість роботи зростає.
Колегія ISTQB® була офіційно заснована в Единбурзі в 2002 році і на сьогоднішній день налічує 42 національні колегії по всьому світу з головним офісом у Бельгії. Колегія ISTQB® розробила програму ISTQB® Certified Tester, яка стала світовим лідером в сертифікації компетенції в області тестування програмного забезпечення. Метою міжнародної програми є міжнародне визнання фахівців тестування ПЗ та їх кваліфікацій та сумування умінь і навичок фахівців з тестування в різних країнах, тим самим підвищуючи ефективність і якість їх роботи.

Джерело: http://www.softengi.ua/press-center/?id=More-Software-Testing-in-accorda...

Довідка про компанію:
Компанія Softengi надає послуги IТ-аутсорсингу і має п'ятнадцятирічний досвід роботи в цій області. Компанія є частиною консорціуму ІТ-компаній СНД Intecracy Group. Основними областями роботи є розробка програмного забезпечення для іноземних замовників, створення центрів розробки та експлуатації, які охоплюють повний цикл процесів компанії-замовника. www.softengi.com
Для отримання додаткової інформації з цієї теми, будь ласка, звертайтеся до менеджера із зв'язків з громадськістю компанії Softengi Ольги Яцини на [email protected]

Похожие пресс-релизы