pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Напередодні Юнацького чемпіонату світу ІААФ у Донецьку пройшли змагання з дитячої легкої атлетики з Coca-Cola

15 червня 2013 року у Донецьку відбувся Фестиваль легкої атлетики. Цей захід був приурочений до визначальної спортивної події світового масштабу - Юнацького чемпіонату світу ІААФ з легкої атлетики, який пройде у Донецьку 10-14 липня. Важливою складовою програми Фестивалю, зокрема, стала дитяча легка атлетика з Coca-Cola, що проводилась за участі досвідчених тренерів від ІААФ, промо-команди Coca-Cola та волонтерів. У змаганнях на площі перед РСК «Олімпійський» біля пам’ятника Сергію Бубці взяло участь близько десяти команд та сотні юних спортсменів.

Вони з ентузіазмом виконували вправи «веселий обруч», «шашки», «слалом», «стрибунець», брали участь у забігах з перешкодами, киданні м’яча та метанні списа. Кожен з учасників змагань отримав у подарунок від організаторів фрізбі, а 40 найкращих - набори для гри у бадмінтон та стильні спортивні сумки «Coca-Cola». Усі юні легкоатлети з нетерпінням очікують Юнацького чемпіонату світу з легкої атлетики та намагатимуться відвідати ці змагання у різних його дисциплінах.

«Я з дитинства займаюсь бігом, і на фестивальних змаганнях отримав масу задоволення. Разом з батьками обов’язково приїду до Донецька й на чемпіонат світу», - розказав 12-річний Кирило з Горлівки.

«На жаль, таких заходів, як цей Фестиваль, у нашій країні катастрофічно не вистачає. Обладнання, яке використовується на цих змаганнях для юних легкоатлетів, доступне навіть для дітей віком від 5 років. Ми раді за його допомогою популяризувати цей вид спорту», - відзначила Тетяна Сєрорєз, старший тренер КДЮСШ «Політехнік» із 18-річним досвідом тренерської роботи.

«Популяризація активного способу життя є одним із стратегічних завдань Компанії Кока-Кола, що працює у більш ніж 200 країнах світу. У 115 з них Компанія підтримує понад 280 програм фізичної активності. Ми намагаємось обирати найбільш ефективні шляхи просування, найбільш соціально привабливі програми. В Україні вони спрямовані на широке залучення до активного способу життя підростаючого покоління. Легка атлетика є одним з найбільш доступних, масових і оздоровчих видів спорту. Тому Кока-Кола разом з ІААФ намагається прищепити інтерес з юних років до цього виду рухової активності», - розповіла Олеся Жулинська, Директор зі зв’язків із громадськістю Компанії «Кока-Кола Україна».

У рамках Фестивалю Coca-Cola відкрила підростаючому поколінню привабливу доступну повчальну легку атлетику в ігровій формі. Учасники легкоатлетичних ігор не лише отримали користь для здоров'я, але й приклад того, як корисно і приємно можна проводити вільний час на вулиці.

Довідка:
Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій (ІААФ; англ. International Association of Athletics Federations; IAAF) - всесвітня керуюча організація у легкій атлетиці. Була заснована в 1912 році на першому конгресі в Стокгольмі, Швеція. На 2012 рік членами IAAF є 212 країн (на 3 країни більше, ніж у ФІФА, і на 20 представників більше, ніж в ООН). З 1933 року штаб-квартира організації знаходиться у Монако. Президент – Ламін Діак (Сенегал). Віце-президентом IAAF є легендарний донецький рекордсмен зі стрибків з жердиною Сергій Бубка.

Компанія «Кока-Кола» - світовий лідер з виробництва популярних напоїв. Вже понад століття Компанія випускає найрізноманітніші напої, що стали частиною щоденного раціону мільйонів людей у всьому світі. Понад 500 торгових марок Компанії продаються у 206 країнах світу. Одним із напрямків громадської роботи в Україні компанія «Кока-Кола» вважає підтримку громадських заходів, спрямованих на пропаганду активного способу життя та ідей олімпізму.

Похожие пресс-релизы