pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Про що мріють українці?

Влітку у Києві відбувся фінал V-го IdeaX від NESCAFÉ 3в1

Цього літа в Україні втілиться у життя на три мрії більше. Вже в п’яте в Києві відбувся фінал проекту IdeaX – конкурсу, у якому за найкращу ідею в одній з трьох категорій: творчість, бізнес та соціальна сфера, автор отримує фінансування на її реалізацію.
За традицією у фінал потрапили дев’ять чудових ідей – по три у кожній категорії. Конкурсанти бажали облаштовувати парки, піклуватися про бездомних тварин, відкривати вільні арт-простори та навіть дайвінг-центр. Творців і мрійників судило професійне, а, головне, справедливе та непідкупне зіркове журі у складі Яни Міхайлової (генеральний директор Nestlé в Україні), MC Рибіка (шеф-редактор журналу Maxim Україна) та Сергія Дем’янчука (генеральний директор каналу К1). Кожен з проектів, що посів перше місце у своїй категорії, отримав по 100 тисяч гривень!
Хто ж вони, ці творчі та винахідливі люди? За п’ять років існування проекту організатори IdeaX змогли скласти портрет українця, який хоче зробити світ кращим. Виявилося, що існує декілька категорій мрійників.
• Студенти - активісти
Хлопці та дівчата, що навчаються на останніх курсах національних вишів закладів. Їхні ідеї, як правило, чітко сформульовані та корисні для студентського і соціального життя: студентська пральня-кав’ярня (поки твої речі перуться, випий кави, почитай книжку, або скористайся WI-FI), студія звукозапису для студентів, студентський театр тіней, – далеко не повний перелік студентських ідей.
• Молоді та завзяті
Цим учасникам вже вдалося чогось досягнути у житті. Вони мають власні проекти, на які витрачено чимало часу та сил. У них є однодумці та чітке бачення подальшого розвитку. Мрії молодих і завзятих зазвичай стосуються творчої та соціальної сфери.
• Мріяти ніколи не пізно!
«Якщо вам 40, то саме час почати мріяти!» – так вважають представники цієї групи. Це – найстарше покоління учасників IdeaX. Їхні мрії – дуже різні, але однаково захоплюючі. Від кругосвітньої подорожі разом із сином, до відкриття музею «hand made» віслюків.
• «Божевільні винахідники»
До цієї категорії входять учасники з чудернацькими ідеями та виноходами усіх вікових категорій. Ферма з вирощування черв’яків, відеоблог песика, - для них немає нічого неможливого.
«Спочатку у нашому проекті брали участь переважно кияни - зауважує Геннадій Радченко, директор з корпоративних питань Nestlé в Україні, - але з кожним роком у нас все більше учасників з різних куточків країни. Львів, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ – дуже активні. Щороку аудиторія та географія проекту зростає. Разом із географією розширюється і тематика проекту. В останні два роки впевнено збільшується кількість ідей, пов'язаних із сільським господарством і виробництвом здорових продуктів харчування. Ферма кроликів, унікальна теплиця, плантації малини і слив, стайня, сільські пекарні з домашнім хлібом, мед і яблуневі сади, - ось чого бажає нова генерація. Вони розуміють, як важливо стежити за собою, та вести здоровий спосіб життя. Є чудові проекти і для міста. Наших мрійників бентежить те, що відбувається навколо. Вони хочуть жити в чистих, красивих містах і дихати не загазованим повітрям. Вело-паркінги, прокат велосипедів, облаштування дитячих майданчиків, благоустрій парків, двориків і пляжів. Наша мета – допомогти якомога більшій кількості людей втілити свої чудові ідеї в життя. Ми, звичайно, не можемо фінансувати всіх бажаючих, але наш проект – це ще й надихаючий приклад того, що мрії обов`язково втілюються, якщо дуже цього прагнути».
За п’ять років існування проекту на конкурс було подано більше трьох тисяч ідей. На сьогодні багато з них вже встигли стати реальністю. IdeaX стала помічником у відкритті дитячого садочку із прогресивною методикою виховання, допомогла у зйомках фільму та мультику, разом із переможцями відкрила лазерний парк та рок-студію. Це далеко не всі проекти, які за допомогою конкурсу перебралися з паперу у реальне життя. Кожного року кількість та якість поданих ідей росте майже у геометричній прогресії. Можна не сумніватися у тому, що майбутнє країни у надійних руках людей, що ще не розучилися мріяти, а втілити мрії у життя їм допоможе IdeaX вид NESCAFÉ 3в1.

Довідка:
Nestlé – найбільший виробник продуктів харчування у світі, що працює на засадах раціонального харчування та здорового способу життя. Штат компанії налічує 280 тисяч працівників. Nestlé належать 449 заводів у 83 країнах. Річний обсяг продажів Nestlé у світі сягнув у 2012 році 92,2 млрд. швейцарських фраків. Продукція Nestlé представлена на ринках напоїв, кондитерських виробів, кулінарних продуктів, дитячого і спеціального харчування, заморожених продуктів, морозива, готових сніданків, мінеральної та столової води, а також кормів для домашніх тварин. Крім виробництва продуктів харчування, Nestlé володіє акціями підприємств парфюмерно-косметичної і фармацевтичної промисловості.
Nestlé розпочала свою діяльність в Україні у 1994 році з відкриття представництва. З тих пір компанія просуває такі міжнародні бренди, як NESCAFÉ, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та ін. У 1998 році Nestlé S.A. придбала контрольний пакет акцій ЗАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч». У травні 2003 року у Києві засновано ТОВ «Нестле Україна». У кінці 2003 року Nestlé S.A. придбала 100% акцій підприємства «Волиньхолдінг» (ТМ «Торчин»). В 2010 році Nestlé S.A. придбала ТОВ «Техноком», виробника продуктів швидкого приготування під ТМ «Мівіна».
Бізнес Nestlé в Україні представлений наступними напрямами: кава та напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи), продукти швидкого приготування, дитяче та спеціальне харчування, готові сніданки, корма для домашніх тварин, морозиво.
За подальшою інформацією прохання звертатися до
Геннадія Радченка,
Директора з корпоративних питань
Nestlé в Україні та Молдові
тел. (044) 490 8000, (044) 496 1031

Похожие пресс-релизы